Laen: Toppen af poppen

Stregspilleren fra Füchse Berlin tildeler AG København en pæn chance, fordi Kiel først skal kulminere senere på sæsonen

- Kiel er bare toppen af poppen. Holdet virker som et frembrusende dieseltog, som man måske kan styre i 30 minutter. Sjældent ret meget længere.

Sådan vurderer Torsten Laen over for ekstrabladet.dk AG Københavns prominente gæster i dagens storkamp.

Stregspilleren fra Füchse Berlin tildeler ikke desto mindre de danske mestre en pæn chance for at overraske giganterne med bl.a. 16 nationale mesterskaber på rekordlisten.

- Kiel er jo vant til at være med helt fremme, og man skal være opmærksom på, at holdets form først skal kulminere senere på sæsonen. Nærmere betegnet når der er Final 4 i slutningen af maj.

- Man skal i bund og grund huske, at dette ikke er selve finalen i Champions League. Det er "kun" en puljefinale, og selv om tyskerne helt sikkert ikke bevidst giver ved dørene, kan det godt få indflydelse, mener Torsten Laen.

Hvis AG København skal vinde kampen og dermed puljen, er det i følge Laen et ufravigeligt krav, at hjemmeholdets forsvar fungerer optimalt.

- Hvis det lykkes, er det åbne spørgsmål, om især Mikkel Hansen og Olafur Stefansson kan score mål nok. AG Københavns chance ligger også i, at kampen ikke udvikler sig til et dediceret målorgie, påpeger den tidligere landsholdsspiller med stor succes i Berlin.

Torsten Laen vil utvivlsomt følge udfaldet i Brøndby med ekstra stor opmærksomhed.

Siden ekstrabladet.dk talte med ham i fredags, er der sket det, at Füchse Berlin er sluttet på fjerdepladsen i puljen med bl. a. danske BSV.

Det er ensbetydende med, at berlinerne kan møde Atletico Madrid, Barcelona, HSV Hamburg eller vinderen af AGK-Kiel i CL-ottendedelsfinalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer