Kolding-træner: Foregik på vores præmisser

Peter Bredsdorff-Larsen er glad for, at tingene endelig lykkedes i lørdagens opgør mod Aalborg Håndbold

Han har tidligere stået i spidsen for Aalborg Håndbold, men lørdag var Peter Bredsdorff-Larsen tilbage i Gigantium for at føre sit hold, KIF Kolding, til sejr efter en lidt turbulent periode med nederlag. Og denne gang lykkedes det.

- Det var herligt at komme tilbage og møde rigtig mange mennesker, som jeg har haft nogle gode år med. Det er altid dejligt at spille i Gigantium, og så hjælper vores rigtig fine sejr også på det, siger Kolding-træneren.

Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig over, at Kolding efter en lidt træg start for alvor fik styr på kampen.

- Kampen foregik på vores præmisser. Vi leverede et rigtigt fint forsvarsarbejde og fik stresset Aalborg-spillerne. Vi fik tingene til at foregå på vores betingelser.

- Lukas Karlsson, Lasse Boesen og Bo Spellerberg lagde pres i vores angreb med gode chancer og flotte mål, så tingene lykkedes på hele banen, siger han.

Kolding-træneren kan dog ikke komme uden om, at Aalborgs norske stjerne, Kristian Kjelling, fik lov til lidt for meget i første halvleg, og at kampen var meget tæt i de første 30-40 minutter.

- Aalborg har nogle af verdens bedste spillere. Hvis man slipper Kristian Kjelling løs i seks mod fem, er han svær at dæmme op for. Men deres offensiv var drevet af specialsituationer, hvor de enten var i overtal, ved tremeterkast, eller hånden var oppe.

- I den etablerede del havde vi kontrol og initiativ i vores forsvarsspil. Samtidig forhindrede vores angrebsspil Aalborg i det, de er bedst til - kontra. Så vi fik en komfortabel og sikker sejr, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Med sejren ligger KIF Kolding sig alene på andenpladsen i Herre Håndbold Ligaen med to point ned til Bjerringbro-Silkeborg og syv point op til førerholdet AG København.

Bredsdorff-Larsen har dog ingen intentioner om at skulle indhente AGK.

- Vi må glæde os over måske at kunne række ud efter en andenplads, siger han.