Lars Christiansen: Vi var de bedste i dag

Den danske landsholdsfløj lægger ikke skjul på, at han mener, KIF Kolding fortjente holdets sejr over Aalborg

Selv med sine 39 år har Lars Christiansen ingen problemer med at score. Han blev sit holds topscorer i lørdagens kamp mellem KIF Kolding og Aalborg Håndbold i Herre Håndbold Ligaen, der endte med en Kolding-sejr på 32-28.

Og står det til landsholdets venstrefløj, var sejren helt fortjent.

- Jeg synes, det var fortjent. Vi spillede bedre, end de gjorde. Vi satte os på dem fra start af, og et eller andet sted så lykkedes vi med de ting, vi gjorde.

- Vores forsvar var rigtig godt, og vores angreb var tålmodigt og fornuftigt i forhold til de sidste par kampe. Alt i alt var det en rigtig fortjent sejr. Vi gjorde de rigtige ting, siger Lars Christiansen.

Venstrefløjen scorede syv gange for sit hold, men synes ikke, det var bestemt let i lørdagens opgør.

- Der var ikke nogen, der havde det nemt. Det havde jeg heller ikke. Jeg fik nogle chancer, og det gjaldt om at sætte dem ind. Men jeg udnyttede de muligheder, jeg fik.

- Vi fik skilt deres forsvar rimelig godt ad. Bo Spellerberg og Lasse Boesen fik skudt godt udefra, og det betød, at Aalborg måtte blive mere aggressive i deres forsvar, og det gav også plads på kanterne.

- Det var det, vi spillede på, og det var nøglen i dag, så det var dejligt, siger han.

Kolding har ellers tabt de seneste to kampe i Herre Håndbold Ligaen, og at vinde i Aalborg er ifølge venstrefløjen heller ikke nemt.

- Vi var det bedste hold. Især i dag. Vi spillede meget med omtanke. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld mod de næste par kampe nu. Vi er ved godt mod, siger Lars Christiansen.

KIF Kolding indtager andenpladsen i ligaen efter det suveræne tophold fra AG København.

0 kommentarer
Vis kommentarer