AG København vil have jysk hjemmebane

AG København overvejer at afvikle en af forårets store håndboldkampe i Jyske Bank Boxen i Herning

AGK vil også juble over hjemmesejre i Jylland (Foto: Claus Bonnerup)
AGK vil også juble over hjemmesejre i Jylland (Foto: Claus Bonnerup)

AG København har for vane at overraske med nye spændende indslag i håndboldverdenen. Nu overvejer de danske mestre at spille en af forårets store kampe i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det kunne være en kvartfinale i Champions League, hvis holdet når så langt, fortæller AGK-direktør, Søren Colding.

- Vi er altid på udkig efter muligheder for at lave noget nyt. Vi har haft 36.000 tilskuere i Parken til en DM-finale, så hvorfor skulle vi ikke kunne fylde Boxen til en kvartfinale i Champions League?, siger Colding til Jyllands-Posten.

Se også: AGK kunne have fyldt Parken

Der er plads til over 11.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen i Herning, og det er over dobbelt så mange, som AGK maksimalt kan trække til Brøndby Hallen.

- Vi oplever en kæmpe interesse for klubben i Jylland, vi sælger 50 procent af vores merchandise derovre, og hallerne er altid udsolgte, når vi kommer forbi, forklarer Colding.

Søndag spiller AGK sin sidste gruppekamp i Champions League i Brøndby Hallen mod THW Kiel, og den efterfølgende 1/8-finale bliver også afviklet på københavnernes normale hjemmebane.

Se også: Ny AGK-formation: Hvidt med i angrebet

Men en Champions League-kvartfinale, en interessant slutspilskamp i den hjemlige liga eller en ny medaljeduel vil være interessante kampe at afvikle i Herning.

Det mener Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH Messecenter Herning, der står bag Jyske Bank Boxen.

- Vi har været glade for henvendelsen fra AG København og vil meget gerne indgå i et samarbejde.

- Klubben kører det meget professionelt med fokus både en flot gennemførelse af kampen og oplevelsen inden, og det matcher meget godt med vores egen indstilling, fastslår Georg Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer