FCM fik klø på hjemmebane

De danske mestres muligheder for avancement til semifinalerne i Champions League hænger i en meget tynd tråd

Louise Spellerberg og co. er tæt på exit fra Champions League. (Arkivfoto: AP/Aniko Kovacs)
Louise Spellerberg og co. er tæt på exit fra Champions League. (Arkivfoto: AP/Aniko Kovacs)

FCM Håndbolds chancer for at spille sig i semifinalerne i Champions League hænger i en meget tynd tråd efter et klart nederlag på 24-29 på hjemmebane fredag aften mod den ungarske storklub Györ.

Midtjyderne blev trods en fin start på kampen i store perioder udspillet af det ungarske hold, som før pausen lagde afstand til hjemmeholdet og førte med 17-14.

Føringen blev udbygget til hele 24-16 efter en rædselsfuld periode for det danske hold efter pausen, før midtjyderne fik reduceret en smule i slutfasen.

Læs også:

Se også: Nye skadesproblemer for Lærke Møller

- Vi lavede alt for mange fejl. Vi spillede bolden i deres hænder, og vi kom ikke til at styre noget som helst, fordi vi lavede for mange tekniske fejl, sagde FCM-træner Ryan Zinglersen til TV 2 Sport efter kampen.

Med sejren er Györ nu oppe på maksimum otte point efter de første fire af seks gruppekampe og er dermed videre til semifinalerne, mens FCM skal vinde de to sidste på udebane mod Larvik og Itxako - og samtidig håbe, at Larvik taber til Györ.

- Jeg tror, Györ gør rent bord. Vi skal vinde de to sidste kampe, men så har vi også stadig chancen, siger Ryan Zinglersen til TV 2 Sport.

Stillingen i gruppen:
Györ 8 point (4 kampe)
Larvik 3 (3)
FCM 2 (4)
Itxako 1 (3)

Restprogrammet:
Itxako-Larvik (lørdag)
Larvik-FCM (4/3)
Györ-Itxako (4/3)
Larvik-Györ (10/3)
Itxako-FCM (10/3)

De to bedste kvalificerer sig til semifinalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer