Danmark møder Tyskland to gange

I stedet for 'den kiksede' OL-kvalifikation spiller Ulrik Wilbeks to gange mod Tyskland i påsken

Rene Toft Hansen og co. møder Tyskland i to kampe i april. Ved det netop overståede EM vandt Danmark i mellemrunden med 28-26. (Foto: Lars Poulsen)
Rene Toft Hansen og co. møder Tyskland i to kampe i april. Ved det netop overståede EM vandt Danmark i mellemrunden med 28-26. (Foto: Lars Poulsen)

Danmark 'gik glip af' OL-kvalifikations-turneringen i Herning i påsken, da Ulrik Wilbeks mandskab vandt EM-guld i Beograd i januar og kvalificerede sig direkte til OL, men de danske EM-helte kommer alligevel til at spille landskampe i april som en del af forberedelserne til OL i London i august.

- Vi har aftalt at spille to kampe mod Tyskland i påsken, siger Ulrik Wilbek til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Chok-seedning til danske EM-helte

Den første kamp bliver spillet i Danmark Langfredag - højst sandsynligt i Messecenter Herning, hvor OL-kvalifikationskampene skulle have været spillet - mens andendagsgildet afvikles i Campushalle i Flensborg dagen efter.

Begge dage vil der også blive afviklet kampe mellem de to landes B-landshold, oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Wilbek og co. har indgået et samarbejde med Tyskland og Frankrig om en slags træningsturnering de kommende år, men de franske verdensmestre har takket nej til allerede at spille i april, da de havde lagt andre planer.

Læs også:

Se også: ’Det er Danmarks tid’

I stedet havde Wilbek håbet på fransk modstander i juli i de sidste forberedelser til, men det bliver heller ikke til noget.

- Vi havde håbet på at spille mod Spanien og Frankrig, men det bliver ikke til noget, da de begge skal i træningslejr i juli, så vi må finde nogle andre modstandere, siger Ulrik Wilbek.

0 kommentarer
Vis kommentarer