AGK kunne have fyldt Parken

Interessen for den danske storklubs Champions League-møde med THW Kiel har været enorm, fortæller direktøren

Mikkel Hansen og co. fra AG København spiller gruppefinale i Champions League mod THW Kiel på søndag. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen og co. fra AG København spiller gruppefinale i Champions League mod THW Kiel på søndag. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis den danske mesterklub i håndbold, AG København, havde valgt at flytte søndagens Champions League-kamp mod THW ind på det nationale fodboldstadion Parken, ville der ikke have været et eneste ledigt rødt sæde.

Direktør Søren Colding fortæller, at den stjernebesatte danske klub kunne have gentaget kunststykket fra maj, da man fyldte Parken til DM-finalen mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Billetterne til kampen mod Kiel solgte jo ud på ingen tid, og det er trods alt mange måneder siden.

Den største kamp
- Og med alle de forespørgsler der har været siden, og når vi tænker på, at vi solgte Parken ud på tre uger, så tror jeg faktisk godt, vi kunne have solgt endnu flere billetter, siger Søren Colding til DR Sporten.

Kampen mellem den københavnske vestegnsklub og den holstenske gigant bliver en regulær gruppefinale i Champions League, hvor THW Kiel starter med et points forspring til AG København på andenpladsen.

Kampen bliver spillet i Brøndby Hallen, der reelt har været udsolgt længe. Mandag blev der frigivet 172 ekstra billetter, som blev revet væk på et øjeblik til kampen, som AG København selv kalder 'den største kamp' i klubbens korte levetid.