Bundhold vil drille AG København igen

Oprykkeren Skive satser på igen at overraske AG København, når de to klubber onsdag mødes i håndboldligaen

Bliver Mikkel Hansen og co. taget på sengen af oprykkerne? (Foto: Jakob Jørgensen)
Bliver Mikkel Hansen og co. taget på sengen af oprykkerne? (Foto: Jakob Jørgensen)

Det er bund mod top, når oprykkeren Skive onsdag aften tager imod de danske håndboldmestre, AG København, i herrernes bedste række.

Skive var dog lige ved at nappe et point i den omvendte kamp i oktober, hvor AG København først i sidste øjeblik sikrede en hjemmesejr på 25-24.

AG København snyder oprykkere

Oprykkeren håber at drille storklubben igen.

- Vi glæder os rigtig meget til at se, om det var en tilfældighed, at vi var tæt på at tage point fra dem, siger Skives træner, Kurt Nielsen.

Skive møder frem til opgøret med stor selvtillid, eftersom klubben har vundet fire af de seneste seks kampe i ligaen. Det har sendt Skive over nedrykningsstregen.

Mikkel og co. stormer videre

Kurt Nielsen håber samtidig, at AG København-spillerne har tankerne rettet frem mod søndagens gruppefinale mod tyske THW Kiel i Champions League.

- Når man bliver undervurderet, som vi blev sidste gang, så er chancen til stede. I morgen er deres hovedtanke på Champions League, vurderer Kurt Nielsen, som samtidig er realist.

- De er så professionelle i AG København, at de er i stand til at holde fokus, næsten lige meget hvad de deltager i. De vil vinde alt, siger han.

- Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at overraske dem og i hvert fald give dem kamp til stregen. Og så kan vi kun håbe, at deres fokus en gang imellem er et andet sted, siger Skive-træneren.

Boldsen: Vores største sejr

AG København fører håndboldligaen suverænt med 35 point for 20 kampe.

Skive er næstsidst med 13 point for det samme antal kampe.