Direktør: Nikolaj Jacobsen kan løfte sig

Aalborgs Håndbolds direktør, Jan Larsen, forventer, at Nikolaj Jacobsen vil vokse med opgaven som cheftræner

Nikolaj Jacobsen (tv.) forlader BSV og assistentjobbet for Carsten Albrektsen. (Foto: Anders Brohus)
Nikolaj Jacobsen (tv.) forlader BSV og assistentjobbet for Carsten Albrektsen. (Foto: Anders Brohus)

Aalborg Håndbold har store forventninger til den kommende cheftræner, Nikolaj Jacobsen, som tiltræder fra næste sæson på en treårig kontrakt.

40-årige Nikolaj Jacobsen har i nogle år været assistenttræner hos Bjerringbro-Silkeborg (BSV), og ifølge Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen er han klar til at løfte det nordjyske hold.

- Man kan godt tillade sig at sige, at det er en lidt ung træner, som har kæmpestor erfaring, både som spiller og senest gennem fem år i teamet i BSV. Han kender gamet til hudløshed, siger Jan Larsen.

- Nu får han det overordnede ansvar, og der tror jeg, at han vil vokse yderligere med opgaverne.

- Nikolaj er meget ærgerrig og lever og ånder for håndbold. Han har en positiv tilgang til spillet, som jeg godt kan lide. Jeg tror på, at han vil være et frisk pust og komme med nye idéer som cheftræner, vurderer Jan Larsen.

Læs også:

TV2-ekspert skal træne Aalborg Håndbold

Direktøren forventer, at Aalborg Håndbold i næste sæson vil fastholde den nuværende målsætning om at spille med i top-4 i herrernes håndboldliga.

Han glæder sig over, at Nikolaj Jacobsen skal arbejde med Morten Bjerre som assistent. De to spillede blandt andet sammen på det danske landshold, da de var aktive.

- Jeg tror, at Nikolaj og Morten Bjerre er et god miks. Nikolaj er den lidt aggressive og udadvendte, som er temperamentsfuld og har mange gode idéer, hvor Morten er den mere rolige, siger Jan Larsen.

Nikolaj Jacobsen afløser nordmanden Robert Hedin, som efter denne sæson udelukkende skal fokusere på sit job som norsk landstræner.