Rumænsk landsholdsstjerne forlader Viborg

Cristina Varzaru rejser hjem til Rumænien efter syv sæsoner i Viborg HK, når denne sæson er forbi

Den rumænske fløjspiller Cristina Varzaru forlader Viborg HK, når denne sæson er forbi, skriver klubben i en pressemeddelelse.

32-årige Varzaru har været i den midtjyske by siden 2005, men mener, at det efter syv år er tid til at vende hjem til Rumænien.

- Jeg har altid taget mine beslutninger med hjertet, og mit hjerte fortæller mig, at det er det rigtige tidspunkt at tage hjem og være tættere på min familie og min kæreste. Rumænien er jo mit første hjem, siger Cristina Varzaru.

Læs også:

Se også: Viborg napper ligatopscorer

Ved siden af karrieren i den grønne Viborg-trøje har Varzaru huseret på det rumænske landsholds højre fløj i en lang årrække, siden hun fik sin debut tilbage i 1999.

I klubben er man ikke i tvivl om, at Cristina Varzaru med sin afgang kommer til at efterlade et hul.

- Cristina har nået en alder, hvor det er naturligt at familien og tankerne om et liv efter karrieren begynder at trænge sig på, og derfor forstår og respekterer vi hendes beslutning om at rejse hjem, siger sportschef Susanne Munk Wilbek.

- Men der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet. Cristina har været og er stadig en international klassespiller, lyder det fra sportschefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer