TV2-ekspert skal træne Aalborg Håndbold

TV2's ekspertkommentator Nikolaj Jacobsen, som er tidligere landsholdsspiller, skal træne Aalborg Håndbold

Nikolaj Jacobsen (th.) forlader som ventet assistentjobbet i BSV hos Carsten Albrektsen tli fordel for jobbet som cheftræner i Aalborg. (Foto: Lars Poulsen)
Nikolaj Jacobsen (th.) forlader som ventet assistentjobbet i BSV hos Carsten Albrektsen tli fordel for jobbet som cheftræner i Aalborg. (Foto: Lars Poulsen)

Aalborg Håndbold præsenterede mandag den tidligere landsholdsprofil Nikolaj Jacobsen, som på det seneste har fungeret som ekspertkommentator på TV2, i rollen som ny cheftræner.

Nikolaj Jacobsen begynder arbejdet med udgangen af denne sæson, når den nuværende træner, Robert Hedin, stopper for at satse fuldt ud på jobbet som norsk landstræner.

Viborgenseren får Morten Bjerre, som også er tidligere landsholdsspiller, ved sin side som assistent.

Nikolaj Jacobsen har de seneste sæsoner fungeret som assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg, mens Morten Bjerre har været assistent i Skjern.

Læs også:

Fra chef til assistent: Et skridt op

Den 40-årige viborgenser har vundet en række titler som aktiv. Han var blandt andet med til at vinde tre danske mesterskaber og tre pokaltitler med GOG, og sammen med THW Kiel vandt han ligeledes Bundesligaen tre gange.

Da Nikolaj Jacobsen vendte hjem til dansk håndbold i 2004, blev han spillende assistenttræner for Viborg HK. Han har fungeret som assistenttræner siden.

Robert Hedin blev tvunget til at stoppe som træner for Aalborg Håndbold, da det norske håndboldforbund krævede, at han ikke havde et andet trænerjob ved siden af.