Boldsen: Vores største sejr

- Triumfen vil give genlyd og aftvinge stor respekt for os, siger AG København-stjernen efter udesejren over Montpellier

Henrik Toft Hansen har godt fat i Issam Tej fra Montpellier. (Foto: Sportsagency)
Henrik Toft Hansen har godt fat i Issam Tej fra Montpellier. (Foto: Sportsagency)

Hvis ikke konkurrenterne i forvejen havde en fornemmelse af det, ved de det nu med sikkerhed - de skal regne med AG København i Champions League. Det fastslår Joachim Boldsen efter dagens 31-27-sejr på udebane over Nikola Karabatic og co. fra den franske storklub Montpellier.

- Det er muligt, at Montpellier generelt har skuffet i denne turnering. Men der er stadig ikke mange hold, der vinder på franskmændenes bane, og derfor tøver jeg ikke med at kalde dette vores største sejr.

- Nu har vi for alvor prøvet at vinde ude i Europa, og jeg er overbevist om, at triumfen vil give genlyd og aftvinge stor respekt for os, siger Joachim Boldsen til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Mikkel og co. stormer videre

Af taktiske årsager startede han i angrebet som centerspiller, men som sædvanligt havde Boldsen sin vigtigste mission i defensiven.

Sammen med Lars Jørgensen og brødrene Toft Hansen tog han adskillige benhårde dueller med især Karabatic og Accambray.

- Det gik godt. Min fornemmelse var konstant, at vi havde styr på Montpellier.

- Da hjemmeholdet en enkelt gang nåede op på minus et mål (23-24, red.), slog vi omgående kontra med to scoringer. Vi var derfor slet ikke rystet som hold, lyder det fra Joachim Boldsen med henvisning til den stabile føring på tre-fire mål foran 7.000 ret tavse tilskuere.

0 kommentarer
Vis kommentarer