Før CL-brag: 9000 vilde franskmænd venter

AG Københavns Kasper Hvidt ser frem til dagens Champions League-kamp mod franske Montpellier

Hvidt får sikkert rigeligt at se til (Foto: Claus Bonnerup)
Hvidt får sikkert rigeligt at se til (Foto: Claus Bonnerup)

AG København går senere i dag på banen mod franske Montpellier i de danske mestres næstsidste gruppespilskamp i Champions League.

En vigtig kampe for begge parter. AGK kan med en sejr i dag selv afgøre, om de skal havne på gruppens førsteplads, mens franskmændende skal have en sejr for at undgå sværere modstandere i de kommende knock out-kampe.

Legenden Hvidt reddede AGK

Derfor forventer målmand Kasper Hvidt en hed aften i det franske mod Nikola Karabatic og co.

- Vi trænede i arenaen i går og man kan ikke beskyde dem for at have skruet op for varmen. Det var så koldt, at man nærmest måtte slå kuskeslag og hoppe på stedet, når vi ikke var i gang. Sådan bliver det ikke i eftermiddag, hvor der bliver helt fyldt med 9.000 vilde franskmænd. Det er altså hele byen, der står bag holdet og det kommer vi til at mærke, siger Hvidt.

Tabt væddemål koster AGK-spillere håret

- Vi har en helt unik chance for at sikre os en ren finalekamp om gruppespilssejren på næste søndag mod Kiel, men vi kan også ende med en fjerdeplads og en sindssyg svær lodtrækning til ottendedelsfinalen.

- Vi beviste i den første kamp, at vi har nøglen til spillemæssigt at slå Karabatic og co, men i dag handler det også om mod og mandshjerte. Vi skal ville det her, når det gør mest ondt! Så kan vi også vinde kampen og sikre os det bedst mulige udgangspunkt til gruppefinalen på søndag.

Kampen spilles kl. 17, og kan følges live på DR1.