Midtjyder lever stadig i Europa

Med en kneben hjemmesejr over Itxaco tog FCM Håndbold sine første point i Champions Leagues mellemrunde.

Målvogter Sabine Englert spillede en vigtig rolle for FCM-kvinderne i dagens Champions League-kamp. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Målvogter Sabine Englert spillede en vigtig rolle for FCM-kvinderne i dagens Champions League-kamp. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

I tredje forsøg lykkedes det FCM's håndboldkvinder at hente den første sejr i Champions Leagues mellemrunde.

Hjemme i Ikast vandt midtjyderne 23-22 over Itxaco Navarra, og FCM overlader dermed sidstepladsen i gruppen til lørdagens spanske gæster, der har et point mod danskernes to.

Efter at FCM ellers havde ført stort set hele vejen igennem og i anden halvleg var foran med fire mål, fik Itxaco Navarra udlignet i den meget spændende slutfase.

Da midtjydernes Trine Troelsen oven i købet blev ramt af en udvisning, så det skidt ud for det danske mandskab.

Vigtige redninger
Men på en flot forsvarsindsats og vigtige redninger af Sabine Englert i målet vandt danskerne undertalsperioden 1-0, og da Line Jørgensen med halvandet minut igen bragte FCM foran med 23-21, var der ikke mere at gøre for spanierne.

Med to point efter tre kampe har FC Midtjylland indledt forfølgelsen af de to førende hold, ungarske Györ og norske Larvik, der mødes søndag.

Inden den kamp har ungarerne fire point og nordmændene tre. Györ bliver for øvrigt FC Midtjyllands næste modstander, når holdet gæster Ikast på torsdag.