BSV-træner: Vi er utilgiveligt dårlige

Træner for Bjerringbro-Silkeborg er dybt skuffet over onsdagens nederlag til Århus Håndbold.

Der bliver ikke lagt fingre imellem hos træner Carsten Albrektsen, når han skal vurdere sit hold Bjerringbro-Silkeborg i onsdagens kamp mod Århus Håndbold i Herre Håndbold Ligaen, som endte med et nederlag på 26-29.

- Vi mødte et Århus-hold, som ville det her mere, end vi ville. Hvorfor, spørger jeg også mig selv om. Vi må se indad. Hvorfor kommer vi til en kamp med den betydning uden at evne at præstere bedre, end vi gør? siger Carsten Albrektsen.

- Det er både utilgiveligt og katastrofalt, tilføjer han.

Århus Håndbold kom til gengæld rigtig godt fra start og fik hurtigt skabt overkommelig afstand til BSV-mandskabet.

Holder dem stangen
Carsten Albrektsen peger på problemer med at angribe aarhusianernes forsvar og deres mål, som de gerne ville, og at BSV dermed iscenesatte modstanderholdets spidskompetence, kontraspillet.

Se også: Travle aarhusianere slår BSV-stjerner

Hos værterne fra Aarhus kunne man til gengæld glæde sig over, at nylige justeringer gav pote.

- Vi holder dem stangen i forsvaret hele kampen i gennem. Vi har justeret vores forsvar og er blevet væsentligt mere aggressive i 6-0-forsvaret.

- Samtidig stod Kasper Larsen godt i målet. Og vi spiller en rigtig flot kamp angrebsmæssigt, hvor mange rammer et topniveau, siger Århus-træner Erik Veje Rasmussen.

Det resulterede i en pausestilling på 18-10 til Århus Håndbold.

- Vi går ned i kabinen med minus otte ved pausen - og derfra er det mere eller mindre en formalitet fra Århus' side.

- Jeg er rigtig træt af det. Jeg er skuffet, erkender Carsten Albrektsen, der især er skuffet over, at holdet nu har sluppet grebet om sin andenplads i ligaen.

Resultatet misvisende
- Vi gik ind i anden halvdel af sæsonen med plus syv point til femtepladsen, hvilket var vigtigt i forhold til slutspillet. I dag er en nøglekamp i forhold til andenpladsen. Men nu har vi spillet den ud af vores egne hænder.

- Nu drejer det sig om at holde fast i en tredje-fjerdeplads, siger BSV-træneren.

Med sejren beholder Århus Håndbold sin syvendeplads i Herre Håndbold Ligaen, men Erik Veje Rasmussen ville stadig gerne have haft et mere overlegent resultat.

- Resultatet er misvisende. Vi fører med otte-ni stykker, da der mangler 10 minutter. Der går slendrian i den til sidst. Vi får ikke løbet godt nok hjem. Men der var aldrig tvivl om resultatet, siger han.

Det var Århus-mandskabets tredje kamp på otte dage, og trætheden har nok haft en effekt på sløseriet i slutningen af kampen.

- To spillere nåede at bede om at blive skiftet ud, for at de kunne holde kampen ud. Der var træthed at spore, siger Erik Veje Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer