Lars Jørgensen på skånekost i AG København

Onsdag måtte AGK undvære deres forsvarskrumtap Lars Jørgensen, da han under opvarmning fik smerter i ryggen.

Lars Jørgensen skranter (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Lars Jørgensen skranter (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Det var en streg i regningen, at AG København onsdag måtte spare sin forsvarsstyrmand i kampen mod Sønderjyske i Herre Håndbold Ligaen.

Lars Jørgensen fik ondt i ryggen under opvarmningen til kampen, og træner Magnus Andersson besluttede sig for at lade den tidligere landsholdsspiller sidde over mod bundholdet Sønderjyske.

- Lars kunne ikke spille. Vi ville spare ham på grund af hans problemer og smerter i ryggen, siger AGK-træneren.

Legenden Hvidt reddede AGK

AG København kunne ellers godt have brugt Lars Jørgensen i et forsvar, der lod modstanderholdet score 28 gange. Heldigvis for københavnerne endte kampen 29-28, ikke mindst takket være EM-guldvinderen Mikkel Hansens ni scoringer.

Der er dog ikke noget at frygte, selvom rygproblemer har plaget Lars Jørgensen de sidste mange år - også på landsholdet.

Han er nemlig klar til at hjælpe sit hold til sejr, når de søndag drager til Frankrig for at møde Montpellier i Champions League.

AGK-træner: Vi har en skidt indstilling

- Det er ikke så alvorligt. Det er kun denne kamp, han sidder over. Vi tager ingen chancer op til kampen mod Montpellier.

- Lars spiller søndag, fastslår Magnus Andersson.

AGK beholder med sejren sin førsteplads i Herre Håndbold Ligaen og kan samtidig bryste sig af en andenplads i sin Champions League-pulje.