Tabt væddemål koster AGK-spillere håret

Dyrt væddemål: To AGK-spillere får alternative frisurer ovenpå et tabt væddemål til en holdkammerat

Op med håret, Snorri (Privatfoto)
Op med håret, Snorri (Privatfoto)

Det danske herre-håndboldlandshold kan godt lide at starte opvarmningen med fodboldkamp, hvor jyderne og københavnerne udkæmper nogle drabelige dyster om sejren.

Noget kunne tyde på, at også AG København bruger spillet med den lille runde ved fødderne som en del af deres håndboldtræning. Og kombinerer det med et friskt væddemål.

TV: AGK-spiller skadet under interview

I hvert tabte to af klubbens spillere et væddemål til træning, da AGKs venstre back Mads Larsen scorede to mål i samme fodboldkamp i går.

Mads Larsens bedrift kostede Snorri Gudjonsson 'dyrt', da han nu får lov til at spille AG Københavns næste to håndboldkampe med en ret alternativ hårpragt. Se billedet til højre i artiklen.

Islandsk uheld
Endnu en holdkammerat var med i væddemålet, og det betyder, at én af holdets udenlandske EM-profiler, i aften og på søndag må stille op med farvet hår. Ifølge ekstrabladet.dks oplysninger, er det islandske Gudjon Valur Sigurdsson, der må følge sin landsmand og troppe op med uheldig hårpragt de næste to kampe.

De to islændinge må altså nu finde sig i lidt ekstra uønsket opmærksomhed, når klubben i aften møder Sønderjyske i ligaen og på søndag, når Montpellier tager imod i Champions League.