Udenlandske klubber: Mikkel kan alt

Managere i håndboldklubberne THW Kiel og Ademar Leon skamroser den danske landsholdsspiller Mikkel Hansen

Der bliver ikke sparet på de rosende gloser, når udenlandske storklubber skal kommentere på 24-årige Mikkel Hansens evner på en håndboldbane.

- Han er den bedste håndboldspiller i verden på sin position. Vi har ikke nogen, der kan måle sig med ham, siger manager for spanske Ademar Leon, Jose C. Ludena.

Og heller ikke tyskerne fra THW Kiel holder sig tilbage fra at kaste roser efter den danske venstreback.

- Han er en fantastisk spiller, og personligt er han min yndlingsspiller på AGK-holdet.

Blandt de tre bedste
- I øjeblikket er han én af de tre bedste håndboldspillere i verden, og i de kommende år vil han være verdens bedste håndboldspiller, lyder det fra THW Kiels manager, Sabine Holdorf-Schust.

Se også: Rival: AGK kan vinde Champions League

De udenlandske storklubber har stået over for Mikkel Hansen og AG København i denne sæsons Champions League, og det er især alsidigheden ved danskeren, som de godt kan lide.

- Han er god i både angreb og forsvar og kan spille fuld tid. Han er den bedste i alle aspekter, siger Jose C. Ludena.

Tyske Sabine Holdorf-Schust er yderligere begejstret for hele personen Mikkel Hansen.

God for public relations
- Jeg kan lide hans måde at spille på, og jeg kan lide den type spiller, han er.

- Jeg synes også, han er en god spiller for public relations, for sponsorer, for tilskuere og for unge mennesker, siger hun.

Jose C. Ludena, som kender Mikkel Hansen fra danskerens tid i FC Barcelona, mener, at AGK-stjernen kunne forstærke alle hold i verden.

Kan spille på alle hold
- Han har altid været en god spiller. Ved EM viste han i kampen mod Spanien og i finalen, at han er vigtig for Danmark. Han er rigtig, rigtig god.

- Han kan spille på alle hold, og ville være en meget vigtig spiller for alle hold. Han har en stor fremtid foran sig, siger han.

Søndag møder Mikkel Hansen og resten af AG København-mandskabet Partizan Beograd i Brøndby Hallen. Kampen starter 16.50.

0 kommentarer
Vis kommentarer