Hvidt: Let at være målmand mod Beograd

AG København-målmand Kasper Hvidt havde ikke de store problemer med at holde Partizan Beograd fra fadet.

AG Københavns målmand Kasper Hvidt blev kåret til Man of the Match med en redningsprocent på 61 procent i søndagens Champions League-kamp mod serbiske Partizan Beograd, der blev slået 29-23.

- Det var mere eller mindre, hvad vi kunne forvente. Det var et hold, der ikke havde fået nogen point, og det var der en grund til, lyder den korte vurdering fra den tidligere landsholdsmålmand efter søndagens kamp.

Han er tilfreds med sin egen præstation, men det er ikke en kamp, han vil huske for evigt.

- Vi spiller godt. Vi er klart bedre i næsten alle af spillets facetter. Det gør det relativt let at være målmand. Man skal redde boldene, og jeg er da også glad for min præstation, men det er ikke en præstation, som jeg vil huske resten af mit liv.

- Det, det gjaldt om for os i dag, var at vinde - og at vinde rimeligt sikkert. Og det gjorde vi også, siger Kasper Hvidt.

AG København kom hurtigt og godt fra start, og der var aldrig tvivl om kampens resultat, selvom niveauet faldt i slutningen af kampen.

- Når vi spiller koncentreret, så er vi et rigtigt stærkt hold, og som vi optræder de første 50 minutter, så er det rigtig svært at spille mod os, siger AGK's danske målmand.

Kasper Hvidt har dog ikke nogen forklaring på, hvad der sker i den sidste del af kampen, hvor Partizan Beograd fik flere reduceringsmål.

- Nu har jeg spillet håndbold en del år, og jeg har set utrolig mange af den slags kampe. Jeg kan ikke rigtig forklare, hvad det er, der sker. Man skifter lidt ud, og der kommer nogle spillere på banen, som ikke er vant til at spille så meget. Man mister rytmen.

- Men vi blev aldrig for alvor pressede. Hvis man fører med 12-13 mål, så er der så stor forskel, at selvom de scorer seks eller syv mål i træk, hvilket ikke er optimalt, så har vi stadig kontrol over kampen, siger Kasper Hvidt.

Den danske målmand og AG København kan glæde sig over to point og ser nu frem mod kampen på onsdag mod Sønderjyske og de to kommende Champions League-kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer