Skjern holder på europamester

Trods en fremskreden alder fortsætter Jesper Jensen med håndbold på højeste plan

Han er efterhånden blevet 34 år, men det er ikke lig med snarligt karrierestop for Jesper Jensen.

Europamesteren fra 2008 har tværtimod lyst til mere og har forlænget kontrakten med Skjern Håndbold, så de to parter nu har papir på hinanden frem til 2014.

- Jeg var aldrig i tvivl om at sige ja til yderligere to år i Skjern. Jeg har stadig ambitioner om at være blandt de absolut bedste i Danmark, og jeg er sikker på, at klubben og jeg i fællesskab kan indfri forventningerne til hinanden, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Den rutinerede playmaker, der har spillet 120 A-landskampe for Danmark, er i øjeblikket i gang med sin 12. sæson i Skjern, efter at han kom til Skjern fra Team Esbjerg i år 2000. Siden da er det blevet til over 400 førsteholdskampe.

- Jesper Jensen er en loyal kulturbærer, som er en fantastisk lederprofil for Skjern Håndbold. Både menneskeligt og sportsligt er han en afgørende spiller for os, så vi er naturligvis glade for, at han har lyst til at tage yderligere to år i den grønne trøje, siger formand, Carsten Thygesen.

Jesper Jensen har i sine 12 år i Skjern deltaget i to europæiske finaler, to pokalfinaler, én DM-finale og er desuden blevet kåret til Årets Spiller af klubbens fans to gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer