Rival: AGK kan vinde Champions League

Udenlandsk storklub sætter ikke grænser for, hvad det københavnske storhold kan opnå i Champions League

Mikkel Hansen, Olafur Stefánsson, Gudjón Sigurdsson, Kasper Hvidt, Arnór Atlason og Joachim Boldsen er blot nogle af de stjerner, der er samlet på AG Københavns håndboldhold.

Og det stjernespækkede hold vækker da også opmærksomhed uden for Danmarks grænser.

- Det er en meget stærk klub med fantastiske spillere, der har gjort det godt. De er holdspillere og ikke bare individualiteter.

Millionunderskud i AGK

- I alle de kampe, jeg har set, har AGK bevist, at de er et godt hold, siger Sabine Holdorf-Schust, manager i THW Kiel.

Ingen fysiske problemer
Det er første gang, at AGK deltager i Champions League, hvor det indtil videre er blevet til fem sejre ud af syv mulige.

- AGK er et rigtig godt hold. De er heldige, for de har ingen fysiske problemer. De har en fremragende træner og nogle fremragende spillere, siger manager i Ademar Leon, Jose C. Ludena.

'Godt at Kasi-Jesper stopper'

Den spanske klub har både vundet over og tabt til AGK i dette års prestigefyldte turnering, hvilket efterlader københavnerne på en andenplads i gruppen, kun tre point efter THW Kiel, der har spillet en kamp mere.

Sabine Holdorf-Schust sammenligner det danske hold med de største klubber i Europa og mener godt, at AGK kan gå hele vejen.

- Der er fem-seks fantastiske hold, som alle er på samme niveau - for eksempel Barcelona, AGK, Kiel, Hamburg og Atlético Madrid. Men Champions League handler også om held.

AGK og fem andre
- Måske har man skadede spillere, og det påvirker kampens udfald. Man skal være heldig i lodtrækningen, men hvis alle på holdet er klar og uden skader, så har AGK en chance - men fem andre klubber har også en chance, siger hun.

Superfløj flyver fra AGK

Søndag står københavnerne over for puljens bundhold, Partizan Beograd, og 26. februar er det så topkampen mod Kiel, der venter.

- Det bliver en meget speciel kamp for os. Det er en af de vigtigste Champions League-kampe i år, siger den tyske manager om topkampen.