'Godt at Kasi-Jesper stopper'

AGK-direktør Søren Colding er glad for, at Jesper Nielsen har trukket sig ud af tysk klub

Jesper Nielsen kan nu hellige sig projektet i AG København. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)
Jesper Nielsen kan nu hellige sig projektet i AG København. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)

Søren Colding, administrerende direktør i håndboldklubben AG København, glæder sig over de nye muligheder, efter klubejer Jesper Nielsen mandag trak sig ud af den tyske klub Rhein-Neckar Löwen.

Ifølge Søren Colding kan AGK nu skabe en endnu bedre forretning end den hidtidige succes, der har resulteret i to pokaltitler, et dansk mesterskab i sæsonen 2010/11 og sejre i størstedelen af klubbens Champions League-kampe i indeværende sæson.

- Det betyder forhåbentlig, at vi får en endnu bedre forretning, end den vi er i gang med at skabe.

- Jesper er en fantastisk dygtig sælger, og over for samarbejdspartnere og andre vil vi bruge Jesper endnu mere, siger Søren Colding om Kasi-Jespers exit i Rhein-Neckar Löwen.

Betyder intet økonomisk
- På den måde tror jeg da, det er positivt for os, tilføjer han.

Men den administrerende direktør regner ikke med, at Jesper Nielsen kaster flere penge i projektet AGK på grund af sit exit fra den tyske klub.

- Vi har hele tiden kørt de to klubber uafhængigt af hinanden. Vi har vores eget setup og skaffer vores egne indtægter. Vi er i gang med at gøre os uafhængige af familien Nielsen, så økonomisk set kommer det ikke til at betyde noget, siger Søren Colding.

Den fremadstormende forretning skal nemlig hjælpes på vej af Jesper Nielsens talent og fokus, snarere end af hans penge, mener direktøren.

Meget aktiv
- Jesper er meget aktiv og har brugt rigtig mange kræfter i AGK. Det betyder noget for ham mentalt oppe i hovedet at kunne koncentrere sig 100 procent om AGK og ikke også skulle bruge tid og kræfter på Rhein-Neckar Löwen, siger han.

AG København blev dannet som en fusion på herresiden mellem FCK Håndbold og AG Håndbold med virkning fra 1. juni 2010.

Fusionen mellem de to klubber betød, at Jesper Nielsens KasiGroup står som ejer af over halvdelen af AG København, nemlig 56 procent, mens Parken Sport & Entertainment ejer 10 procent.

Den resterende del tilhører Albertslund IF Håndbold og Glostrup Håndbold.