FCM-kvinder fik smæk

FCM's håndboldkvinder tabte holdets første gruppekamp i Champions Leagues til Larvik

Trine Troelsen og FCM kunne ikke tumle Larvik. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Trine Troelsen og FCM kunne ikke tumle Larvik. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Norske Larviks forsvarende Champions League-mestre i kvindehåndbold vandt fredag aften i Ikast 26-22 over det danske mesterhold FCM Håndbold efter 16-9-føring ved pausen.

Kampen var den første i mellemrundens gruppe 1, hvor ungarske Györ og Itxako Navarra fra Spanien er de to andre modstandere.

FCM's værter kom fint i gang i kampen, og især Trine Troelsen viste fine aktioner. Men efter midtjysk 3-2-føring overtog Larvik styringen af opgøret.

Hurtige norske kontra-angreb og halvskidt FCM-spil i begge ender sørgede for Larvik-føring det meste af kampen.

Larvik var på ingen måde en ukendt faktor for FCM-spillerne. Det norske hold er spækket med spillere, som tidligere har gjort sig gældende i den danske liga.

For eksempel har Larvik Tonje Larsen, Isabel Blanco, Linn-Kristin Riegelhuth og målvogter Cecilie Leganger på lønningslisten. Desuden er reservemålmanden i Larvik en vis Lene Rantala.

Den danske keeper måtte dog pænt se på fra sidelinjen, for Leganger havde godt styr på FCM-afslutningerne.

Louise Svalastog Spellerberg og Trine Troelsen åbnede anden halvleg med to mål for værterne til 11-16, men derefter var det igen nordmændene, som tog teten.

I næste spillerunde skal FCM en tur til Györ, som tager imod på hjemmebane 12. februar. Allerede i den kamp vil FCM være under pres til at få point i den svære gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer