Aalborg-stjerne: Vi skal alle ramme dagen

Kristian Kjelling er udmærket klar over, at det kræver meget af Aalborgs håndboldherrer, hvis de skal slå AGK

De har gjort det før - slået AG København.

Men i dag står Aalborg Håndbold over for Håndbold Ligaens tophold i mændenes pokalfinale, og de har EM-guldvinderne Mikkel Hansen og René Toft og Henrik Toft Hansen imod sig.

Og det bliver noget af en mundfuld, erkender Aalborg Håndbolds norske stjerne Kristian Kjelling.

- Rigtig mange af vores spillere skal ramme dagen, for AGK har så mange gode spillere, at de kan bare skifte ud.

Se også: 'Vi kan stoppe Mikkel Hansen'

- Hvis Mikkel Hansen ikke er i gear, har AGK altid nogle andre spillere, de kan sætte ind. Men det har vi ikke, så vi er nødt til at ramme dagen med det, vi har, siger Kjelling.

Skal passe på kontrascoringer
Og opskriften på at slå de Københavnske giganter i dagens pokalfinale på Aalborgs egen hjemmebane i Gigantium, er da heller ikke lige til.

Se også: Aalborg-profil: Målmand fik os i finalen

- Vi er selvfølgelig nødt til at holde AGK nede på et normalt antal kontrascoringer, for ellers lægger de meget hurtigt stor afstand til os. Og så skal vi holde Mikkel Hansen og Arno Atlason og de andre nede på et fornuftigt niveau.

- Og så skal vi selvfølgelig score på deres to klassemålmand. Der er mange ting, der skal være styr på for at vinde kampen, forklarer Kjelling.

Se også: Aalborg i pokalfinalen mod AGK

Har slået dem før
Han er dog fortrøstningsfuld, for Aalborg Håndbold formåede tidligere på sæsonen at slå stjernerne fra AGK på københavnernes hjemmebane.

- Det er svært at sige, hvor mange chancer vi har. Det er jo et hold, vi har slået før, men set over 10 kampe mod AG, er det ikke mange af dem, vi vinder.

Se også: Boldsen: Det var noget værre lort

- Men hvis vi bare rammer én af de få kampe i dag, så har vi i hvert fald en god dag foran os, smiler Kristian Kjelling.

Aalborg Håndbold spillede sig i pokalfinalen ved at slå Nordsjælland Håndbold med 22-19 i gårsdagens semifinale.

Finalen spilles søndag klokken 16.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer