AGK forstærker sig og svækker rival

AG København har skrevet kontrakt med den svenske landsholdsspiller Fredrik Petersen

Fredrik Petersen i aktion for Sverige mod Spanien. (Foto: AP/Maja Hitij)
Fredrik Petersen i aktion for Sverige mod Spanien. (Foto: AP/Maja Hitij)

De forsvarende danmarksmestre fra AG København har allerede forstærket sig frem mod næste sæson - det er med den svenske landsholdsspiller Fredrik Petersen, der skifter fra ligakonkurrenterne fra BSV 1. juli.

- AG København er ønskeklubben for mig. Det er med afstand Skandinaviens største håndboldklub, som alle gerne vil spille for. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da jeg fik muligheden. Jeg vil være med i toppen af Europa og spille om de helt store trofæer, siger Fredrik Petersen i en pressemeddelelse.

BSV vil forlænge med barberet guld-helt

- Jeg kommer til en klub med to klassespillere på alle pladser med en ekstremt god træningskultur og med en fantastisk hjemmebane. Det findes ikke meget bedre hverken i Danmark eller andre steder, så jeg glæder mig naturligvis ekstremt meget, siger svenskeren, der er overbevist om, at kan kommer til at være et stærkt bidrag til AG Københavns i forvejen stærke trup.

Landin tilgiver Lundin-brøler

- Jeg håber og tror jeg kan bidrage med hurtighed i kontraspillet, mål og et generelt højt niveau. Jeg mener i det hele taget, jeg passer rigtig godt ind i den måde Magnus Andersson (AGK's træner, red.) vil spille håndbold og hans filosofi omkring spillet, så det kan ikke blive meget bedre.

At skiftet først sker til sommer betyder ikke, at Fredrik Petersen slækker på opgaven i BSV:

TV: Se de måbende håndboldherrer under Lundin-brøler

- I første omgang vil jeg dog godt understrege, at jeg har haft det godt i BSV og naturligvis vil jeg yde mit bedste for klubben i den tid, jeg har tilbage.

Og i den tid skal Petersen forsøge at stoppe sin kommende klub fra at blive mestre og pokalvindere igen.