BSV vil forlænge med barberet guld-helt

Kasper Nielsen kan se frem til et snarligt kontraktudspil fra sin nuværende klub

Nielsens glatte maveskind
Nielsens glatte maveskind

Kasper Nielsen troppede op i lufthavnen i mandags med et nyt udseende, da han efter aftale med Thomas Mogensen havde barberet al sin kropsbehåring af efter EM-guldet.

Hårfjerningen var kulminationen på det flotte EM-resultat, og understregede, at forsvarskæmpen bestemt fortsat har en masse at byde ind med på håndboldbanen. Men hvorhenne er endnu uvist, da han står uden kontrakt til sommer.

Nielsen synes, hans nye look får ham til at ligne en 12-årig. (Foto: EB) Håndbold - 30. jan. 2012 - kl. 14:14 Så røg kropsbehåringen

- Jeg har fået tilbud fra flere udenlandske klubber under EM, og jeg er klar til at rejse for at forlænge karrieren med mindst to-tre sæsoner.

Det sagde Kasper Nielsen til Ekstra Bladet under søndagens guldfest i Beograd. Samtidig gentog han en tidligere udtalelse om, at han intet har hørt fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV), hvor han har kontraktudløb til sommer.

Det sker snart!

Se også: De toppede - og de floppede

Når den 36-årige forsvarskæmpe møder i klubben efter guldrusen, er en fremtidssnak med træner Carsten Albrektsen et af de første programpunkter.

- Der er ikke noget mærkeligt i, at Kasper ikke har fået en henvendelse fra direktør Frank Lajer. Det er nemlig mig, der i første omgang skal tale med ham, og det sker meget snart, siger BSV-træneren til Ekstra Bladet.

Heraf kan man selvsagt udlede, at sidste års sølvvindere gerne ser Kasper Nielsen fortsætte.

- EM understregede jo, at Kasper stadig er i en fin forfatning. Han er envejsspiller (udelukkende forsvarer, red.), og det er ensbetydende med, at han ikke er nær så belastet, som alderen ellers kunne lægge op til.

Stine Jørgensen fløj allerede den 14. januar med håndboldlandsholdet til slutrunden. (Foto: Michael Stub/POLFOTO) Håndbold - 30. jan. 2012 - kl. 10:08 Derfor gokkede TV2-reporter EM-spillerne

- Jeg kan sagtens stadig se Kasper i BSV. Men naturligvis kan jeg ikke vide, om ledelsen i den sidste ende kan blive enig med ham om betingelserne, påpeger Carsten Albrektsen.

Med den sidste bemærkning henviser træneren til det i håndboldbranchen kendte faktum, at Kasper Nielsen ikke blot er en hård mand i forsvaret.

Han kan også tage fat ved forhandlingsbordet. Derfor er det meget tænkeligt, at afgørelsen om EM-heltens fremtid vil trække noget ud.

1 af 2 Stor slutrunde af forsvars-giganten (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Nielsens glatte maveskind
0 kommentarer
Vis kommentarer