Annonce:
Annonce:

Fjerde gang er Mortensens gang

Målvogteren er træt af at tabe bronzekampe

Karin Mortensen er træt af at tabe bronzekampe. (Foto: Lars Poulsen)
Karin Mortensen er træt af at tabe bronzekampe. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

SÃO PAULO (ekstrabladet.dk): For fjerde gang i landsholdskarrieren står Karin Mortensen i en bronzekamp, når Danmarks kvinder i dag møder Spanien ved VM i Brasilien. Men hun har endnu ikke prøvet at vinde en af slagsen.

- Jeg vil rigtig, rigtig gerne have den bronzemedalje. Det er på tide, siger Karin Mortensen.

Toft: Jeg vil have mere

I 2001 og 2005 tabte hun til henholdsvis Jugoslavien med 40-42 og Ungarn med 24-27 ved VM, mens hun sidste år tabte bronzekampen mod Rumænien med 15-16 ved EM i Danmark.

- Det var en forfærdelig angrebskamp, en skrækkelig kamp. Vi var ikke kyniske nok og turde ikke give slip. Andre vil give deres højre hånd for at stå i sådan en situation, og nogen kommer måske ikke til at stå i en lignende situation igen. Derfor skal vi huske at nyde det, siger Karin Mortensen.

Tårerne hjalp ikke

Annonce:

- Men vi mangler stadig lige at slippe det sidste af elastikken i angrebsspillet. Det er nok en blanding af nervøsitet og det faktum, at vi mangler lidt flere kampe på bagen sammen. Jeg håber bare, at vores forsvar og kollektivet kan bære det i morgen, så vi får en sejr hjem, siger den danske målvogter.

Om nederlaget til Ungarn i 2005:

- Det var også en underlig kamp. Da havde Jan forinden annonceret, at han ville stoppe som træner, så der var meget fokus på, at det var hans sidste kamp. Da brændte vi alt for meget på Katrin Paillinger, men vi havde ok styr på dem i forsvaret.

Spellerberg: Bronze vil fuldende eventyret

Om nederlaget til Jugoslavien i 2001:

- Det var dengang, Mette Vestergaard scorede 15 mål, men Rantala og jeg havde ikke en redning til sammen. De to kampe står på hver deres måde som en kamp, hvor man godt ville have gjort noget anderledes. Det kan vi forhåbentlig ændre på i morgen, så vi kan få den længe ventede medalje hjem. Det vil være en befrielse, siger Karin Mortensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: