Annonce:
Annonce:

Melgaard: Vi får ikke noget foræret

- Det er så vildt at stå her i en semifinale, siger den danske forsvarsminister

Annonce:
Følg Håndbold

SÃO PAULO (ekstrabladet.dk): Indtil nu har det danske forsvar været rygraden i den danske VM-succes. Men i aften kommer det for alvor på prøve, når Frankrig er modparten i VM-semifinalen i São Paulo.

- Vores forsvar skal stå sin prøve, siger Mette Melgaard, der jagter sin første medalje med landsholdet og nyder succesen i Brasilien.

- Det er rigtig fedt! Frankrig er helt klart favoritter, så vi kan godt spille frit. Men jeg glæder mig ufatteligt meget. Det er så vildt at stå her i en semifinale, siger den danske stregspiller, der vurderer de franske modstandere således:

- De har et rigtig godt hold og har haft det længe, men de er måske endda blevet endnu skarpere. De spiller klogt, står godt i forsvaret, har en god keeper, er farlige i kontrafasen, og så laver de ikke ret mange uprovokerede fejl. Vi får ikke noget foræret. Vi skal være meget klar!

- De spiller sikkert, og det er nogle gange nok. Deres træner er godt til at lave simple ting, og det er de gode til at udføre. Det virker som om, han er god til mandskabspleje, god til at guide sine spillere og er egentlig meget rolig på bænken.

- Han er også god til i deres timeouts at fortælle dem, hvad de skal gøre. Han får meget ud af hver enkelt spiller. Der kommer hele tiden nye spillere fra Frankrig, og det er fedt at se, siger Mette Melgaard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: