Annonce:
Annonce:

Uberegnelige japanere er ikke så små endda

Myten om de bittesmå japanere holder ikke, mener Kristina Kristiansen - til gengæld er de meget uforudsigelige

Annonce:
Følg Håndbold

Med sine blot 163 centimeter er håndboldlandsholdets playmaker Kristina Kristiansen vant til at skulle kigge opad, når hun tager modstanderne i øjesyn.

Hun havde dog forventet, at hun ville være blandt ligemænd, når Danmark møder Japan i aften. Men efter at have set video af japanerne, er hun blevet klogere.

- De er slet ikke så små, som jeg havde regnet med. Der er altså også nogle høje piger på Louise Svalastogs størrelse med hernede.

- Men jeg er jo vant til at være en af de små, så for mig at se gør størrelsen faktisk ikke nogen forskel, siger Team Tvis Holstebro-spilleren.

Japanerne er ifølge det internationale håndboldforbunds data seks centimeter lavere end danskerne i gennemsnit. Kristina Kristiansen men dog, at spillestilen er langt vigtigere end størrelsen, og den er noget uforudsigelig.

- De har ikke nogle faste tegn, så man kan se, hvad de gør. Der er ikke noget, hvor man på forhånd kan regne ud, hvordan de vil køre deres angreb.

- De har mange systemer, hvor de bare krydser rundt, og da skal man vel være klar. Men det bliver spændende at møde et hold, man ikke har mødt for, siger Kristiansen.

Højeste japaner er i øvrigt andenmålmanden Hitomi Tashiro, der er 179 centimeter høj.

Kun syv af de japanske spillere måler mindst 170 centimeter, hvor det på det danske 16-mands-hold kun er Kristina Kristiansen og Ann Grete Nørgaard, der ikke når derop.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: