Annonce:
Annonce:

Tromle: Jeg holder med AGK

Århus-målmanden giver intet for misundelse og brødnid – han ønsker alt godt for AGK i Kiel og tror, københavnerne kan lave et godt resultat i Champions League

Jan Nielsen er imponeret over AGK. (Foto: Casper Dalhoff)
Jan Nielsen er imponeret over AGK. (Foto: Casper Dalhoff)
Annonce:
Følg Håndbold

Tromle har efterhånden rullet redninger ud af ærmerne i en hel del sæsoner af de i alt 39, han har på den brede bag.

Århus-målmanden med det borgerlige navn Jan Nielsen spillede igen en flot kamp og kunne i dén grad ærgre sig over, hans hold ikke holdt fast ved 19-18 – men i stedet brændte et straffe i to minutters overtal.

- Vi havde chancen, og det er jo heller ikke sådan, at vi normalt tager herover og frygter AG København. Vi har spillet en række tætte og spændende kampe mod dem de seneste tre-fire gange, og i dag var de jo heller ikke ligefrem skræmmende. Men alligevel gode nok til at vinde, konstaterer målmanden.

Når AG København næste søndag går på banen i Ostseehalle mod THW Kiel, har københavnerne en stensikker fan, der i Aarhus hepper på Mikkel, Boldsen, Olafur og de andre:

Olafur: Kan kun spille på 70 pct.

Annonce:

- Jeg hører ikke til dem, der går og er misundelige på AGK og deres mange penge. Jeg er dybt imponeret af, at det er lykkedes at samle så højt profilerede spillere i en dansk klub, og det er fantastisk at se, den indstilling de går til kampene med. Her er der virkelig tale om sande professionelle, flyder rosen fra Jan Tromle Nielsen.

- De har spillet mange Champions League-kampe allerede med al det rejseri, det medfører, og selv om de ikke spiller deres bedste kamp i dag, så er jeg overhovedet ikke nervøs på deres vegne. Selvfølgelig bliver det svært at vinde dernede – jeg tror, at selv Atletico Madrid ville få problemer. Men jeg synes bare, alle håndbold-elskere i Danmark skal tage hatten af for AGK i stedet for at stå og surmule over deres succes, formaner Jan Nielsen.

Den 39-årige målmand har ikke tænkt sig at udstikke en deadline for, hvornår han stopper:

- Det ville være åndssvagt at sige om to år, hvis jeg mister gnisten om ét. Omvendt har jeg tænkt mig at blive ved så længe, det er sjovt – og det er fortsat rigtig, rigtig morsomt at være med, siger keeperen og tilføjer:

- Når jeg på sådan en dag kigger ned i den anden ende af banen, så står der jo to målmænd, der ikke er meget yngre end mig!

Aarhusianerne var voldsomt ramt af skader, men der er håb forude: Nikolaj Veje, der pådrog sig indre blødninger i hovedet under en kamp i Slovakiet, kan måske allerede begynde at træne med i den

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: