Annonce:
Annonce:

Så godt spillede Pytlicks piger

Ekstra Bladet uddeler karakterer til håndboldpigerne for indsatsen i fredagens sejr over Sverige. Mette Melgaard og Louise Spellerberg overstrålede alle andre

Louise Spellerberg var en mur i forsvaret og målfarlig i den anden ende. (Foto: Lars Poulsen)
Louise Spellerberg var en mur i forsvaret og målfarlig i den anden ende. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Det danske kvindelandshold vandt fredag aften en flot 20-19-sejr over Sverige ved den sidste gruppespilskamp under VM i Brasilien, og skal nu møde overkommelige Japan i 1/8-finalen.

Læs også: Dansk sejr i forsvars-krigen.

Her er Ekstra Bladets vurdering af Pytlicks piger. Mette Melgaard og Louise Spellerberg var banens bedste, mens Trine Troelsen var tæt på dumpekarakter.

Karin Mortensen: 4

Sendt på banen, da Danmark var kommet bagud og fik med store redninger vendt kursen. Seks parader i alt. Solidt holdepunkt.

Christina Pedersen: 4

Meget stor første halvleg med 10 parader. Kunne dog ikke komme i gang efter pausen og blev skiftet ud efter 11 minutter uden redninger.

Kristina Bille: 2

Scorede på kontrastød til 4-2. Ellers så man ikke meget til fløjen, der dog heller ikke fik mange oppres fra backen. Fejl i forsvaret til sidst.

Maria Fisker: 2

Annonce:

Fik chancen som venstre fløj efter 18 minutter, men hun udnyttede den ikke. Virkede underligt overgearet og noteredes for to kiksede skud.

Ann Grete Nørgaard: 3

Sørgede for det første mål. Faldt dog hurtigt ud og var i lange faser for passiv. God afslutning rettede dog op, ligesom straffekast blev udnyttet.

Mette Melgaard: 5

Den fodrappe og forudseende terrier havde stor andel i, at Torstenson ikke spillede nogen rolle. Stemplede frem og tacklede med konsekvens.

Susan Thorsgaard: 4

Havde problemer, når hun deltog defensivt. Til gengæld et stort aktiv i frontlinjen. Spilbar og målfarlig. Fik straffekast og blev snydt for flere.

Louise Spellerberg: 5

Enkelte fejlskift bagude. Men udgjorde med Melgaard den afgørende mur i midterforsvaret. Var samtidig selv mere målfarlig end tidligere.

Christina Krogshede: 2

Startede som centerspiller, og det kom der ikke meget godt ud af. Kunne ikke 'flytte' forsvaret og fik ikke givet spillet tyngde og rytme.

Pernille Larsen: 4

Annonce:

Hendes bedste kamp hidtil. Havde en vigtig mission som back i forsvaret og spillede med stigende styrke fremme. Mål og assist.

Line Jørgensen: 4

Havde seks fejlskud. Men hun måtte også påtage sig et meget stort ansvar. Tre mål, to assists og solidt defensivt arbejde var godt.

Trine Troelsen: 2

Slipper for et 1 tal grundet tre målgivende afleveringer. En enkelt træffer var alt for lidt på otte skud. Manglede bl.a. timing i sin boldmodtagelse.

Kristina Kristiansen: 4

Stort ansvar som angrebsleder fra 6-6. Kunne ikke selv afslutte udefra, men hun lagde op til mange mål. Især godt sammenspil med Thorsgaard.

Louise Burgaard: 4

Den unge venstrehånd blev ikke brugt ret meget. Men hun huggede uimponeret til med effekt to gange og lagde op til andre træffere.

Jan Pytlick: 4

Lignede en fortvivlet mand, da angrebet ikke kørte. Gav Troelsen lang snor. Fik dog disponeret rigtigt i tide - og vinderen har jo altid ret!

Sandra Toft: UB

Kom ikke i aktion.

Stine Jørgensen: UB

Blev ikke benyttet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: