Annonce:
Annonce:

Så godt spillede Pytlicks piger

Ekstra Bladet uddeler karakterer til håndboldpigerne for indsatsen i fredagens sejr over Sverige. Mette Melgaard og Louise Spellerberg overstrålede alle andre

Louise Spellerberg var en mur i forsvaret og målfarlig i den anden ende. (Foto: Lars Poulsen)
Louise Spellerberg var en mur i forsvaret og målfarlig i den anden ende. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Det danske kvindelandshold vandt fredag aften en flot 20-19-sejr over Sverige ved den sidste gruppespilskamp under VM i Brasilien, og skal nu møde overkommelige Japan i 1/8-finalen.

Læs også: Dansk sejr i forsvars-krigen.

Her er Ekstra Bladets vurdering af Pytlicks piger. Mette Melgaard og Louise Spellerberg var banens bedste, mens Trine Troelsen var tæt på dumpekarakter.

Karin Mortensen: 4

Sendt på banen, da Danmark var kommet bagud og fik med store redninger vendt kursen. Seks parader i alt. Solidt holdepunkt.

Christina Pedersen: 4

Meget stor første halvleg med 10 parader. Kunne dog ikke komme i gang efter pausen og blev skiftet ud efter 11 minutter uden redninger.

Kristina Bille: 2

Scorede på kontrastød til 4-2. Ellers så man ikke meget til fløjen, der dog heller ikke fik mange oppres fra backen. Fejl i forsvaret til sidst.

Maria Fisker: 2

Annonce:

Fik chancen som venstre fløj efter 18 minutter, men hun udnyttede den ikke. Virkede underligt overgearet og noteredes for to kiksede skud.

Ann Grete Nørgaard: 3

Sørgede for det første mål. Faldt dog hurtigt ud og var i lange faser for passiv. God afslutning rettede dog op, ligesom straffekast blev udnyttet.

Mette Melgaard: 5

Den fodrappe og forudseende terrier havde stor andel i, at Torstenson ikke spillede nogen rolle. Stemplede frem og tacklede med konsekvens.

Susan Thorsgaard: 4

Havde problemer, når hun deltog defensivt. Til gengæld et stort aktiv i frontlinjen. Spilbar og målfarlig. Fik straffekast og blev snydt for flere.

Louise Spellerberg: 5

Enkelte fejlskift bagude. Men udgjorde med Melgaard den afgørende mur i midterforsvaret. Var samtidig selv mere målfarlig end tidligere.

Christina Krogshede: 2

Startede som centerspiller, og det kom der ikke meget godt ud af. Kunne ikke 'flytte' forsvaret og fik ikke givet spillet tyngde og rytme.

Pernille Larsen: 4

Annonce:

Hendes bedste kamp hidtil. Havde en vigtig mission som back i forsvaret og spillede med stigende styrke fremme. Mål og assist.

Line Jørgensen: 4

Havde seks fejlskud. Men hun måtte også påtage sig et meget stort ansvar. Tre mål, to assists og solidt defensivt arbejde var godt.

Trine Troelsen: 2

Slipper for et 1 tal grundet tre målgivende afleveringer. En enkelt træffer var alt for lidt på otte skud. Manglede bl.a. timing i sin boldmodtagelse.

Kristina Kristiansen: 4

Stort ansvar som angrebsleder fra 6-6. Kunne ikke selv afslutte udefra, men hun lagde op til mange mål. Især godt sammenspil med Thorsgaard.

Louise Burgaard: 4

Den unge venstrehånd blev ikke brugt ret meget. Men hun huggede uimponeret til med effekt to gange og lagde op til andre træffere.

Jan Pytlick: 4

Lignede en fortvivlet mand, da angrebet ikke kørte. Gav Troelsen lang snor. Fik dog disponeret rigtigt i tide - og vinderen har jo altid ret!

Sandra Toft: UB

Kom ikke i aktion.

Stine Jørgensen: UB

Blev ikke benyttet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: