Annonce:
Annonce:

Olafur: Kan kun spille på 70 pct.

Knæet driller fortsat: AG Københavns verdensstjerne fik overhovedet ikke scoret mod Tvis og vil helst ’slippe’ for at spille frem for kun at være på 70 pct., siger han

Olafur Stefansson er ikke på toppen endnu. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Olafur Stefansson er ikke på toppen endnu. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Håndbold

Olafur Stefansson er temmelig langt fra den verdensklasse, håndboldfans – specielt på den københavnske vestegn – har glædet sig så længe til at se.

Det piner også den elegante islænding, der i går i en lettere mystisk og til tider roder håndboldkamp mod Team Tvis Holstebro ikke ramte plet én eneste gang, blot fik fyret kanonen af to gange. Til gengæld havde den 38-årige adskillige fejlafleveringer og simple boldtab.

Situationen ærgrer den islandske verdensstjerne, der fik slået første halvdel af sæsonen i smadder af den ondartet knæskade og en ikke helt vellykket operation hjemme i Island.

- Knæet er ikke sådan, som jeg gerne vil have det. De sidste to kampe har ikke været gode, men jeg er nødt til at finde tålmodigheden, selv om det er svært, siger Olafur Stefansson.

Annonce:

- Nu må vi se, hvordan det udarter sig. Jeg fik et lille tilbageslag i træningen op til Pick Szeged-kampen. Det er åbenbart helt normalt, at det går i bølger, når man vender tilbage – men det ér svært. Jeg vil hellere være helt ude end kun i stand til at spille 70 pct., som det har været tilfældet de sidste to kampe, siger Olafur Stefansson.

Tillod at slå hullet
Verdensstjernen fik sit længe ventede comeback i hjemmekampen mod Ademar Leon efter grønt lys fra Barcelonas læge under et Kasper Hvidt-arrangeret check i Catalonien.

I går mod Team Tvis Holstebro var der ellers brug for den islandske urkraft og snarrådighed, og det var først i de sidste 10 minutter, AG København for alvor fik sat det tempo i angrebsspillet, der kombineret med jysk træthed tillod folkene fra vestegnen at slå hullet.

20-19 blev 23-19, og så var kampen næsten afgjort.

- Vi får spillet nogle bedre systemer angrebsmæssigt, konstaterer Olafur Stefansson.

Mikkel Hansen scorede blot tre gange på fire forsøg.

- Sådan er det nogle gange. De dækker lidt aparte, og så hjælper det os jo heller ikke ligefrem, at dommerne tillader dem at spille minut-lange angreb, mens hånden ryger i vejret med det samme over for os, siger Mikkel Hansen.

- Men pyt. Det vigtigste er sejren og de to point – specielt med det program, vi er inde i nu, siger den danske stjerne.

- Det skal og vil vi nu overhovedet ikke bruge som undskyldning. Det skal vi kunne bære, fastslår Olafur Stefansson.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: