Annonce:
Annonce:

I aften skal smilet pilles af ivorianerne

VM-kampen mod Elfenbenskysten skal blandt andet vindes på gejst og humør, mener Ann Grete Nørgaard

Annonce:
Følg Håndbold

Selv om de lige havde tabt med tre mål, var håndboldkvinderne fra Elfenbenskysten jublende lykkelige efter VM-kampen mod Sverige i tirsdags.

Afrikanerne er ifølge Ann Grete Nørgaard et hold, hvor spillerne kan glæde sig over de små sejre på banen - en flot scoring eller en god redning - og de bliver endnu bedre, når det kører for dem.

- De har en fantastisk energi, og jeg tror virkelig, at de nyder at være her.

- Men de vil også finde ud af, at de gør vi også. Og jeg tror faktisk ikke, at de slår os på gejst og udstråling, siger venstrefløjen inden aftenens opgør mod ivorianerne.

Danskerne har set video af Elfenbenskysten VM-kampe indtil nu, og selv om der generelt har været højt humør på, var der også hængende skuldre og opgivende attituder i opgøret mod Kroatien, der hurtigt kom foran 10-2.

Det optimale vil være, hvis Danmark i aftenens kamp kan få sin modstander ud af kurs på samme måde.

- Vi har selv begået fejlen tidligere, når det ikke lige er gået, som det skulle. Så kan man godt glemme at glæde sig, når tingene så lykkes, og så falder energien, siger hun.

Nørgaard forventer ikke at se ret meget elegant og gennemspillet håndbold fra Elfenbenskysten, men derimod en masse spontane skud og gennembrudsforsøg.

- Jeg har set nogle dygtige spillere, der spiller mest individuelt. De kører ikke de store forkromede krydsformationer. Det er meget mand-mod-mand spillet, de er dygtige til, siger hun.

Kampen spilles 20.15. Allerede klokken 18.00 spilles et andet vigtige opgør i Danmarks gruppe, når Kroatien og Sverige tørner sammen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: