Annonce:
Annonce:

Grim skade overskygger dansk sejr

Det danske landshold vandt som ventet en kæmpesejr over Argentina, men blev samtidig ramt af skade

Kviesgaard vidste med det samme, den var helt gal. (Foto: Lars Poulsen)
Kviesgaard vidste med det samme, den var helt gal. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

SÃO BERNARDO (ekstrabladet.dk): Resultatet og indsatsen blev på et splitsekund flintrende ligegyldig, da Danmark mandag aften hentede en kæmpesejr på 31-13 mod Argentina.

Højrefløjen Maibritt Kviesgaard faldt efter 24 minutters spil uheldigt ned efter en afslutning og vred rundt på knæet, så hun med det samme skreg af smerte.

Læs også: Dansk VM-spiller båret fra banen.

Hun blev båret fra banen, og meget tyder på, at truppens eneste højrefløj har pådraget sig en alvorlig skade, der kræver seriøse overvejelser hos Jan Pytlick om en eventuel indflyvning af en reservespiller i form af sandsynligvis Kristina Bille eller mindre sandsynligt Louise Lyksborg, der figurerer i den officielle bruttotrup på 28 spillere.

Annonce:

Slagtet i afslutning
Al glæden over den gode indsats i begyndelsen af kampen med fokus, koncentration og god bevægelse i forsvarsspillet blev afløst af tavshed og tomme miner på den danske udskiftningsbænk i anden halvleg.

Flere danske spillere oplevede at blive ramt af alt for voldsomme argentinske tacklinger, og Kviesgaard var kort inden sit uheld blevet ’slagtet’ i en afslutning ind over stregen i et kontraangreb.

Fløjraketten fik et slag over hoften og kom ud af balance i sin afslutning – en situation, hvor man meget let kan blive skadet. Kviesgaard var rasende over, at de svage dommere hverken dømte straffekast eller straffede argentineren med en udvisning. Og kort efter gik det så galt for Kviesgaard.

Spellerberg også skadet
I flere andre situationer blev danskerne sendt til tælling, og da Louise Spellerberg i anden halvleg måtte humpe ud med skade, så Jan Pytlick meget bekymret og lignede en mand, der gerne ville have kampen fløjtet af hurtigst muligt for at undgå flere skader.

Det danske hold havde indtil da spillet en fornuftig kamp og scorede et hav af mål på kontraangreb.

Annonce:

Maria Fisker var skarp med fire mål til 13-5-føring, og unge Louise Burgaard viste både vilje og format med et par scoringer på hver side af pauseføringen 18-5.

Ingen glæde
I målet var der igen dikteret tredeling af spilletiden med Christina Pedersen som den bedste med rent bur i et kvarter, inden hun måtte lukke to mål ind til stillingen 21-7 i de sidste fem minutter af sin periode.

På det tidspunkt var glæden forsvundet for længst hos det danske hold, der heldigvis slap for at få flere spillere på skadeslisten i slutfasen, hvor Kristina Kristiansen satte nogle flere kontrascoringer ind.

De to lette indledningskampe blev overstået - men desværre ikke uden skader før braget mod Kroatien i morgen aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: