Annonce:
Annonce:

Babysitter og TV 2 på banen for Pytlick

Ekspertkommentatoren Trine Jensen træner med Pytlicks piger i VM-arenaen

TV2's Trine Jensen trænede med. (Foto: Lars Poulsen)
TV2's Trine Jensen trænede med. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

SAO BERNARDO (ekstrabladet.dk): Der var forbavsede udtryk i ansigterne på de danske VM-spillere, da de omkring kl. 14.30 lokal tid entrede kamparenaen med den flotte titel Ginásio Poliesportivo Adib Moyses Dib.

Interiøret er mindre prangende i den runde betonarena med kulørte plastiksæder, og de lokale arrangementsfolk var mildest talt ikke færdige med at klargøre arenaen til første kampdag lørdag, hvor Danmark møder Uruguay.

VM-rekord er ikke i fare mod lilleputter

I den ene ende sad et par folk og reparerede net foran de grøn-gule målrammer, i den anden gik en person og - fuldt forståeligt - vaskede det beskidte gulv, mens et mindre hav af folk rendte mere eller mindre forvirrede rundt og trak kabler rundt omkring i arenaen. Andre stod med fingrene til hagen og tænkte sig sikkert grundigt om.

Annonce:

Pytlicks mandskab fik dog hurtigt ryddet banen for overflødige folk - og havde til gengæld selv et par ekstra folk på banen til fredagens træning.

VM-debutanter behøver ikke kigge på

Den ene er i Brasilien på ferie som ’babysitter’ for Louise Spellerbergs toårige datter Mille, nemlig Lars Spellerberg - bror til KIF-spilleren Bo Spellerberg og dermed svoger til Louise Spellerberg.

Den anden var TV 2’s håndboldekspert Trine Jensen - tidligere landsholdsspiller og nuværende ligaspiller i HC Odense.

De to ekstraspilleres funktion var dog mest som ’kegler’ til bestemte trænings- eller spil-situationer, hvor et par ekstra spillere kunne gøre nytte. Det samme kunne et par ekstra elektrikere - eller akustik-eksperter - sikkert også gøre …

Ærlige Pytlick: Kender ingen af dem

- Alt sejler, siger en af de danske tv-folk og trækker på skuldrene. - Men vi skal nok få sendt billeder hjem, smiler han.

Den første træning i VM-arenaen med plads til ca. 5000 tilskuere forløb uden problemer i form af nye skader til holdet, der fortsat er uden ferierende Mette Melgaard. Hun støder først til truppen før tredje kamp, på tirsdag mod Kroatien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: