Annonce:
Annonce:

VM-jetlag er trænet væk i Santos

Efter godt fire døgn er kvindelandsholdet i håndbold blevet akklimatiseret til de sydamerikanske forhold

Annonce:
Følg Håndbold

Selv om tidsforskellen kun er tre timer, er der alligevel en halv verden til forskel på at spille håndbold i vinterkolde Danmark og så i Brasilien, hvor sommeren er godt på vej.

Derfor har fokus for kvindelandsholdet siden ankomsten til VM-værtslandet i mandags været at få jetlag ud af kroppen og få spillerne omstillet til brasiliansk tid.

- De to første træninger hernede handlede mest om at få trætheden ud af kroppen på spillerne. De to seneste træninger har vi så lagt lidt på og trænet over- og undertalsspil. Det er ting, der bare skal sidde, siger landstræner Jan Pytlick.

Normalt siger man, at sportsfolk skal bruge en dag pr. times tidsforskel på at vænne sig til nye omgivelser, og Trine Troelsen føler da også, at de første dages langsomme opstart har givet pote.

- Vi har ikke lavet så forfærdeligt meget, vi har vel trænet halvanden time hver dag. I stedet har vi gået mange ture, så vi har kunnet vænne os til varmen. Og jeg føler mig i hvert fald godt tilpas nu, siger hun.

Under de første træninger, der foregik i en åben hal i kystbyen Santos, er spillerne blevet målt og vejet for at tjekke, hvor meget væske, de har mistet undervejs.

Det betyder, at de bedre selv kan styre, hvor meget vand, de skal drikke under og efter kampe og træning.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: