AG København tæt på stor tv-aftale

Klubejer Jesper Nielsen er tæt på at gøre alvor af sine trusler om at gå egne veje - igen. Denne gang gælder det tv-penge

Jesper Nielsen arbejder på at gøre alvor af sine trusler om at gå tv-solo. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Nielsen arbejder på at gøre alvor af sine trusler om at gå tv-solo. (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg føler mig til grin. Hvis man tror, at man kan spise AG København af med 100.000 kr. i tv-rettigheder, så er man gået galt i byen. Så vil jeg hellere være fri for, at vores kampe vises på TV 2. Jeg kan sælge tv-rettigheden til vores kampe for et beløb, der er 50 gange højere, sagde AG København-ejer Jesper Nielsen i sidste måned.

Og truslen om at gå egne veje er mere end tæt på at blive realiseret. Det erfarer ekstrabladet.dk.

Læs også: Kasi-Jesper og AGK vil gå solo

AG København har underskrevet den gældende tv-aftale med TV2, men selv om aftalen gælder for fire år, har AGK kun underskrevet for et enkelt.

Og nu har de danske håndboldmestre fra AG København har indgået en sponsoraftale med tv-stationen Canal 9, der også sidder med rettigheder til en del af kampen i den danske superliga i fodbold.

Stille med dørene
Men hos Canal 9 går man stille med dørene. De vil gerne respektere den gældende tv-aftale, men det lugter kraftigt af en sondering af mulighederne for at blive en tv-station med håndbold på programmet.

- AG København har et fedt produkt, det er der vist ingen der kan anfægte, om man så kan lide håndbold eller ej. Så vi har indgået en sponsoraftale, hvori der indgår nogle VIP-billetter.

- Vi vil gerne give vores kunder nogle gode oplevelser, og det kan AG København garantere, siger Charlotte Repholtz, der er country manager hos Canal 9, til ekstrabladet.dk.

Se også: Kasi-Jesper truer med piratliga

- Vi har kunder, der gerne også gerne vil se håndbold, og så er det måske lidt federe at sidde i en hal end på et fodboldstadion i december, siger Charlotte Repholtz og understreger, at Canal 9 fuldt ud respekterer den underskrevne tv-aftale, som håndboldklubberne har indgået med TV2.

Hos AG København selv, er der - for en sjælden gangs skyld - ganske stille.

- Der ligger en underskrevet aftale for denne sæson, som vi overholder, og derudover har vi ingen kommentarer, siger direktør Søren Colding til ekstrabladet.dk.