Optimistisk Pytlick tror på Jørgensen

Landstræner Jan Pytlick håbede og troede på, at Line Jørgensens skade ikke var så alvorlig

Ikke alt gik efter Jan Pytlicks hoved (Foto: Lars Poulsen)
Ikke alt gik efter Jan Pytlicks hoved (Foto: Lars Poulsen)

ODENSE (ekstrabladet.dk) Danmark sikrede sig en smal 34-31 sejr over Holland, men fik samtidig den eneste tilbageværende højre back Line Jørgensen skadet i starten af kampen.

Derfor var hovedtemaet efter kampen naturligt nok, hvordan situationen så ud for FC Midtjylland-spilleren. Jan Pytlick valgte dog at se optimistisk på problemet.

- Line Jørgensen fik en overvridning af foden, men forhåbentlig er det ikke så slemt, sagde en rolig landstræner, der midt i skadeshelvede havde overskud til at joke med skadessituationen.

- Vi er efterhånden eksperter i skanninger, lød det fra en munter Pytlick, der samtidig overvejede, om han kan bruge Rantala (målvogter, red.) på højre back.

Se også: Groteske skades-uheld forfølger Pytlick

Sundhedsstaben omkring landsholdet turde endnu ikke sige noget om Line Jørgensen situation, men var dog som landstræneren optimistiske på hendes vegne. En skanning i morgen gør alle klogere.

Truppen begynder at fattes bagspillere, hvor Lotte Griegel, Anne Sofie Okkels og Dzenita Bajic er de eneste endnu ikke udtagne alternativer til bagpladserne på landsholdet.

Om selve kampen og den smalle sejr over hollænderne sagde Pytlick:

Se også: VM-forsvaret sejlede rundt

- Jeg havde frygtet speeden fra Holland, der er bedre mand mod mand end tyskerne (som Danmark spillede uafgjort med igår, red.). Men vi formår i perioder at holde dem. Men så lavede vi nogle store fejl i vores skift i forsvaret, hvor de fik spillet sig fri inde på stregen.

Der ud over roste Jan Pytlick blandt andet Tvis Holstebro-spilleren Kristina 'Mulle' Kristiansen for en stor kamp.

Den lille playmaker er endnu ikke officielt udtaget til truppen, men ligner en rigtig god kandidat med indsatsen i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen