Håndboldpar gået fra hinanden

Rikke Skov og Lotte Kiærskou er gået fra hinanden efter 11 år sammen

Rikke Skov og Lotte Kiærskou til bal på Christiansborg Slot. (Foto: All Over)
Rikke Skov og Lotte Kiærskou til bal på Christiansborg Slot. (Foto: All Over)
Følg Håndbold

Håndboldparret Rikke Skov og Lotte Kiærskou er gået fra hinanden.

Den nuværende- og den tidligere landsholdsspiller har været sammen i 11 år og har to døtre på henholdsvis fem og tre år sammen, men nu er Rikke Skov flyttet fra deres fælles villa til en ny adresse 400 meter væk.

31-årige Rikke Skov spiller fortsat på klubholdet i Viborg, mens den seks år ældre Lotte Kiærskou arbejder som lærer - og ifølge Se & Hør har fundet en ny kæreste.

Fælles forældremyndighed
- Det har selvfølgelig været en hård periode, især fordi vi har to børn, vi skal tage os af. Men vi har været enige om det, vi har hjulpet hinanden, og vi har det stadig godt med hinanden, siger Rikke Skov til ekstrabladet.dk.

- Det har absolut ikke været sjovt, og vi mister selvfølgelig noget familie ved det her, men jeg synes, vi har klaret det flot. Vi har haft 11 fantastiske år sammen, og vi elsker stadig hinanden - bare ikke som kærester eller par, siger Rikke Skov.

De to ex-partnere har bevaret fælles forældremyndighed over børnene, og de træner også fortsat deres ældste datters håndboldhold i fællesskab.

- Vi er jo enige om det, og der har ikke været noget drama. Der har bare ikke været noget tilbage at være kærester over, siger Rikke Skov.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+