Kolding har respekt for ustabil modstander

KIF Koldings træner, Peter Bredsdorff-Larsen, har respekt for Nordsjælland Håndbold, som har været svingende

Undervurder ikke Nordsjælland (Arkivfoto: Rene Schütze)
Undervurder ikke Nordsjælland (Arkivfoto: Rene Schütze)

Håndboldklubben KIF Koldings træner, Peter Bredsdorff-Larsen, lader sig ikke snyde af tabellen, når han onsdag aften sender sit hold på banen til udekampen mod Nordsjælland Håndbold.

Nordsjællænderne har blot vundet to af sæsonens første seks ligakampe og roder rundt i den tunge ende af tabellen.

- Holdet har endnu ikke fundet et stabilt niveau, men når Nordsjælland kan vinde anden halvleg over BSV (Bjerringbro-Silkeborg) med ni mål, så har holdet demonstreret dets kvaliteter og vist det topniveau, det kan præstere, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Nordsjælland Håndbold vandt i sidste uge 25-21 ude over BSV i kvartfinalerne i pokalturneringen.

- Det er et rigtig godt hold, som vi har stor respekt for, og hvis vi får to point, vil det være som ekstra point for os, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Det går godt i Kolding
Efter pokalsejren over BSV har Nordsjælland Håndbold tabt med 10 mål til Århus Håndbold i ligaen.

- Holdet er relativt nyt på en række områder. En række nøglespillere, der har tegnet Nordsjælland i de seneste år, er ikke med længere, og der er kommet nye til, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

KIF Kolding ligger nummer to i herrernes håndboldliga med ni point for seks kampe, og Peter Bredsdorff-Larsen er generelt tilfreds med sæsonstarten.

- Vi har leveret et godt niveau indtil videre. Vi har spillet godt mod de bedste og har vundet de kampe, vi skulle vinde.

- Jeg ser fine muligheder for allerede i morgen aften at spille endnu bedre på en række områder i vores spil. For eksempel i vores forsvarsspil, som er noget mere offensivt. Det går fremad fra kamp til kamp, vurderer Peter Bredsdorff-Larsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer