Kasi-Jesper fyrer seks

AG København kører trods stor sportslig succes stadig med underskud, og for at trimme forretningen har klubben i dag afskediget seks ansatte.

Jesper Nielsen har investeret stort i sit håndboldeventyr med AGK, men nu kræver pengestrømmen tilpasning til nye behov. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Jesper Nielsen har investeret stort i sit håndboldeventyr med AGK, men nu kræver pengestrømmen tilpasning til nye behov. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Håndboldgiganten AG København med Jesper 'Kasi' Nielsen i spidsen har i dag afskediget seks personer fra klubbens organisation.

- Det har ikke været nogen sjov nyhed for mig at skulle overbringe. Det er ærgerligt for dem, for alle vores ansatte har altid haft hjertet med i arbejdet, fortæller direktør i AGK, Søren Colding til ekstrabladet.dk om dagens fyring af fem ansatte.

Colding tilføjer, at det drejer sig om administrative stillinger, men at afskedigelserne intet har med økonomiske problemer at gøre.

- Vi har haft en heftig udvikling det seneste år, så nu justerer vi administrationen i forhold til vores berhov og trimmer virksomheden for at gøre det til en god forretning.

- Selvom vi kører med underskud i år, som vi havde forventet, så ser økonomien fornuftig ud, og vi regner med overskud næste år. Vi har stadig 19 ansatte på kontoret, hvilket er relativt meget for en klub som vores, siger direktøren.

I dagens udgave af Børsen slår AGK-indehaver Jesper Nielsen fast, at 'investeringsfasen er slut' i klubben. Fra næste år forventes sorte tal i regnskabet, bl.a. gennem et salg af trøjereklamer på 15,5 millioner kroner.

Desuden hævder Jesper Nielsen at have brugt over 300 millioner kroner på sport de seneste år.