Ven: Lars var et kæmpe talent

Ifølge en af de nære håndboldvenner har sporten mistet et lysende talent i forbindelse med Lars Olsens tragiske død

Lars Olsen blev kun 23 år gammel. (Foto: Ribe-Esbjergs hjemmeside)
Lars Olsen blev kun 23 år gammel. (Foto: Ribe-Esbjergs hjemmeside)

Tragedien ved den 22-årige Ribe-Esbjerg-spiller Lars Olsens pludselige død under en kamp mod Team Sydhavsøerne søndag rammer ikke kun hans mange venner og familie.

Ifølge 34-årige Stig Petersen, som har kendt Lars Olsen i årevis gennem deres fælles interesse for håndbold, har sporten mistet et virkelig stort talent.

Vanvittigt talentfulde
- Han havde helt sikkert talentet til at spille med på højeste niveau. Både han og hans tvilling - og resten af familien, for den sags skyld - er vanvittigt sportsligt talentfulde. Jeg er ikke i tvivl om, at Lars havde, hvad der skulle til, siger Stig Petersen til ekstrabladet.dk.

Læs også: Tvillingebror så Lars dø.

Han er naturligvis chokeret over vennens alt for tidlige død, men han står langt fra alene med sin sorg.

Meget populær
Den populære håndboldspiller fra den lille by Brørup bliver allerede mindet af over 7000 mennesker i Facebook-gruppen 'R.I.P Lars Olsen', og gruppen vokser støt time for time.

Rigtig mange har valgt at skrive på gruppens væg.

- Håber at du fik bolden med op i himlen, og gør folk stolte deroppe og lærer dem hvad rigtig håndbold er! Er sikker på at der er nogle hernede som vil fuldføre din drøm om håndbold, færdig! Alt for ung!, skriver Stefanie Nissen.

Altid glad
En anden, Trine Bratås, udtrykker sig således:

- Ikke til at forstå, at sådan noget skal ske i en så ung en alder. Og slet ikke til at forstå, at jeg for 3 uger siden, så dig løbe frisk rundt på en håndboldbane, og nu er du væk.

Læs også: Håndboldspiller skal obduceres.

- Det undrer mig ikke, at så mange ønsker at give udtryk for deres savn på den måde. Han var meget populær og udadvendt og meget sød. Han var altid glad og positiv, siger Stig Petersen.

Virkelig synd
Lars Olsen var lige som sin tvillingebror uddannet i Intersport, og broren var også på banen, da Lars Olsen faldt om. De boede sammen i Ribe, og bliver beskrevet som usædvanligt tætte.

- De lavede alting sammen. De havde de samme venner og den samme uddannelse, og de boede sammen. Det er virkelig synd, at dette her er sket, siger Stig Petersen til ekstrabladet.dk.