Ærmeløse AGK-trøjer godkendt

AG København får lov at spille med ekstrakorte ærmer i årets Champions League

AGK kan juble i deres korte trøjer (Foto: Lars Poulsen)
AGK kan juble i deres korte trøjer (Foto: Lars Poulsen)

Det har længe været uvist, om AG København kunne få lov at optræde i deres karakteristiske ærmeløse trøjer i årets Champions League-turnering, hvor EHF ikke var meget for at acceptere spilletrøjen.

Men nu har EHF alligevel godkendt AG Københavns Champions League-spilledragt, som vil blive benyttet i forbindelse med den kommende VELUX EHF Champions League sæson.

EHF's Markus Glaser, som er turneringsansvarlig, siger.

- Efter positive og konstruktive diskussioner mellem repræsentanter for AG København, har vi nu fundet et kompromis, som lever op til reglerne for VELUX EHF Champions League.

Det glæder AGKs direktør Søren Colding, at parterne er nået til enighed om de omdiskuterede ærmeløse trøjer.

- Vi har fået udviklet en speciel Champions League-trøje i andre farver end de klassiske røde og blå. I samarbejde med EHF har vi fundet frem til en løsning, hvor vi kan bibeholde det unikke ærmeløse design og samtidig leve op til EHF's regulativer.

- De nye trøjer har et ekstra lag inden under selve trøjen, som gør det muligt at placere det officielle VELUX EHF Champions League-logo på ærmet.

AG Københavns modstandere i gruppespillet er: Montpellier Agglomeration HB, THW Kiel, Reale Ademar Leon, Pick Szeged and RK Partizan Beograd.