Sølvhold: Vi har holdet til at udfordre AG

Sidste sæsons sølvvinder Bjerringbro-Silkeborg udfordrer også i næste sæson AG København i kampen om guldet

Carsten Albrektsen vil give AG København kamp til stregen (Foto: Claus Bonnerup)
Carsten Albrektsen vil give AG København kamp til stregen (Foto: Claus Bonnerup)

Sølv er ikke nok for Bjerringbro-Silkeborg (BSV). De jyske sølvvindere udfordrer også i den kommende sæson AG København i kampen om guldet.

BSV har forud for den kommende sæson forstærket truppen med fem nye spillere. Det skal være med til at lægge maksimalt pres på AG København.

Se også: Selvsikre AG: Vi vil vinde puljen

- Vi har holdet, der kan være med helt fremme i ligaen. Selvfølgelig under forudsætning af, at vi holder os nogenlunde skadesfri og får integreret de nye.

- Men så mener jeg også, at vi kan måle os med AG København, siger BSV-træner Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse.

Han peger på, at holdet allerede var tæt på at vinde den første DM-finale mod AG København, som dog sejrede og endte med at vinde DM-guldet efter to finalesejre.

- Vi var tæt på i sidste sæson i den første DM-finale i Silkeborg. I den kommende sæson har jeg holdet til at udfordre AG København, fastholder Albrektsen.

Med tilgangen af den erfarne svenske landsholdsspiller Robert Arrhenius er BSV-truppen bredere end sidste sæson, mener Albrektsen.

- Vi har ledt efter en erfaren international spiller som makker til Kasper Nielsen og som samtidig vil være i stand til at støtte vore mange unge spillere. Ham har vi fundet i Robert Arrhenius.

Se også: BSV tæt på svensk landsholdsspiller

- Med de udfordringer vi står overfor og med Mathias Madsen ude af spillet på grund af sin skade til februar, er det af afgørende betydning, at vi har et solidt forsvar og to gode målmænd, forklarer Albrektsen.

På målmandsposten har BSV hentet Jannick Green som makker til Niklas Landin, og derudover har klubben hentet højrefløjen Gudmundur Olofsson samt bagspillerne Espen Lie Hansen og Audrey Tuzolana

- Vi har fået tilgang af fem spændende spillere med kvalitet, og det flugter helt med klubbens ambition om at præge toppen af dansk håndbold - både sportsligt og økonomisk.

- Vi har fået flere muligheder og alternativer. Og så er truppen blevet bredere. Det er en afgørende forudsætning for at få succes i den kommende sæson, idet vi skal ud og spille 45-50 kampe, vurderer Albrektsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer