AG København vil i Parken igen

AG København overvejer store rammer i Champions League

VM-dansen: Nicola Karabatic og Mikkel Hansen tørnede senest sammen i VM-finalen i Sverige, hvor Frankrig løb med guldet. (Foto: Lars Poulsen)
VM-dansen: Nicola Karabatic og Mikkel Hansen tørnede senest sammen i VM-finalen i Sverige, hvor Frankrig løb med guldet. (Foto: Lars Poulsen)

Blandt håndboldfans diskuteres det livligt, om Nikola Karabatic eller Filip Jicha er verdens bedste spiller.

Til efteråret kan debatten fortsætte, når begge superstjerner er på plakaten i AG København-regi.

Jicha (THW Kiel) og Karabatic (Montpellier) røg op af hatten, da der blev trukket lod til Champions League.

Og dermed kan det konstateres, at Kasi-klubben får testet holdbarheden af de store internationale ambitioner i første hug.

Klar til ny fest
Når så stærke hold gæster København og klassens frække opkomlinge, rækker en tilskuerkapacitet på ca. 5000 i Brøndby-Hallen ikke.

Derfor er det højst tænkeligt, at AG København returnerer til Parken, hvor det danske mesterskab blev sikret under gigantisk Guinness-virak med 36.000 tilskuere.

– Vi overvejer helt klart Parken som hjemmebane i kampene mod Montpellier og Kiel.

– Især sidstnævnte er helt oplagt. For jeg kan sagtens se stor interesse fra tyskerne med meget kort rejseafstand. Muligheden for en stor håndboldfest eller to er helt sikkert til stede. Derfor går vi straks i gang med at undersøge, om Parken er ledig og kan påtage sig opgaven.

– I forbindelse med DM-finalen mod BSV var samarbejdet upåklageligt. Og når vi nu i fællesskab har fået erfaringer, ser jeg meget optimistisk på tingene, siger Søren Colding til Ekstra Bladet.

Læs også: AGK vil slå Montpellier og Kiel

Ifølge direktøren i AG København vil der ikke blive tale om et nyt rekordforsøg.

– Nej. Vi forestiller os i første omgang at vende håndboldbanen og så at sige kun bruge halvdelen af Parken. Det vil stadig give 15.-20.000 mulighed for at se f.eks. Kiels storhold, påpeger Colding.

Kravet en fjerdeplads
AG Københavns øvrige modstandere i CL-debuten er spanske Ademar Leon og Pick Szeged fra Ungarn. Samt et endnu ukendt hold fra kvalifikationsrunden.

Kravet er en fjerdeplads for at gå videre til ottendedelsfinalen.

– Vi bliver unægtelig kastet ud i det med det samme! Men vi går ind til opgaven med stor selvtillid. Målet er at vinde denne indledende pulje, lyder det kampberedt fra AGK-direktøren.

0 kommentarer
Vis kommentarer