Selvsikre AG: Vi vil vinde puljen

De danske håndboldmestre fra AG København tror på Champions League-succes i den nye sæson

Søren Colding (tv.) tror på AGs muligheder i puljen (Foto: Ernst van Norde)
Søren Colding (tv.) tror på AGs muligheder i puljen (Foto: Ernst van Norde)

AG København endte i lidt af en dynamit-pulje, da der tidligere i dag blev trukket lod til næste sæsons Champions League i håndbold.

Storhold som Montpellier, THW Kiel og Ademar Leon er havnet i samme pulje som de danske mestre.

Se også: AG København havner i dynamitpulje

Men AG tror på deres chancer i puljen og er yderst optimistiske på egne vegne.

- Det er en spændende lodtrækning og pulje D er nok den mest lige af alle puljerne. Montepellier og THW Kiel bliver uden tvivl de helt store tilskuerebrag. Og så ser jeg frem til duellen mellem Karabatic og vores egen Mikkel Hansen.

- Vi har stor respekt for alle hold i puljen, og vi ved, at det kommer til at kræve hårdt arbejde. Vores mål er at vinde puljen, siger klubbens direktør Søren Colding til klubbens hjemmeside.

Hos den anden danske Champions League-deltager, Bjerringbro-Silkeborg, er man mere forsigtig med de offensive udmeldinger.

Se også: BSV tæt på svensk landsholdsspiller

- Det var ikke drømme-lodtrækningen, vi fik at se i dag. Det bliver selvfølgelig meget svært, men vi ved, at vores hjemmebane er fantastisk, og med maximal opbakning skal vi nok kunne drille flere af holdene.

- Vi går ind i kampene med fuld fokus, giver os 100 % og vi lægger os under ingen omstændigheder ned, siger assistent-træner Nicolaj Jakobsen til holdets hjemmeside.

Bjerringbro-Silkeborg trak blandt andet de russiske mestre fra Medvedi, de ungarske mestre fra Veszprem og de spanske ligatoere fra Ciudad Real.

0 kommentarer
Vis kommentarer