FC Midtjylland fyrer guld-træner

'Job søges', stod der pludselig på Kenneth Jensens Facebook-profil fredag formiddag

Tillykke og farvel. FC Midtjylland fyrer guldtræner Kenneth Jensen (Foto: René Schütze)
Tillykke og farvel. FC Midtjylland fyrer guldtræner Kenneth Jensen (Foto: René Schütze)

Den sportslige succes var ikke nok i tilfældet Kenneth Jensen, der netop er blevet fyret som træner i FCM Håndbold efter at have hentet mesterskabet til klubben.

- Jeg er dybt skuffet og ked af det. Men jeg er også stolt over at have stået i spidsen for et hold, der har opnået de her fantastiske sportslige resultater, siger Kenneth Jensen.

Ifølge koncerndirektør Søren Bach er fyringen resultatet af en sæson, der har været præget af uro på de indre linjer, og det var ønsket om forandring fra spillertruppen, som i sidste ende resulterede i fyringen.

- Jeg har stor respekt for, at det til hver en tid er en ledelses ret og pligt at tage stilling til, hvor længe et samarbejde skal vare, siger Kenneth Jensen.

- Men lige præcis i det erhverv, jeg er i, er man jo primært ansat til at skabe resultater. Og det, synes jeg, at jeg har været en garant for i den seneste periode, og derfor er jeg da også særligt skuffet over, at det er endt, som det er, siger den fyrede træner.

Kenneth Jensen kan ikke umiddelbart genkende ledelsens argumenter for en fyring.

- Jeg synes, der er mange ting i det her, der ikke hænger sammen. Men det kan jeg ikke gøre så meget ved.

- Jeg kan bare konstatere, at det åbenbart er en beslutning, der er blevet truffet for lang tid siden, og så kan jeg jo bare synes, at de har været længe om at effektuere den, siger han.

I den seneste tid er der i medierne blevet spekuleret i en fyring af den succesrige træner, og det har skabt et ekstremt pres, forklarer han.

- Personligt har det været en rigtig hård periode. Det skal der ikke være nogen tvivl om.

- Jeg synes, det har været helt ekstreme vilkår at skulle præstere under. Men jeg er stolt af, at det alligevel er lykkedes mig at skabe resultater og dermed tackle situationen utroligt professionelt, siger han.

Foruden DM vandt FCM's kvinder også EHF Cuppen i den forgangne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer