Ferien kalder for de danske håndboldherrer

Thomas Mogensen og Niklas Landin var glade for at lukke håndboldsæsonen med sejr. Nu vil de bare nyde ferien

Thomas Mogensen er lettet over, at han kunne komme tilbage på landsholdet og levere et par gode præstationer inden sommerferien.

Med danske sejre over Hviderusland og Schweiz i den forgangne uge var han med til at sikre dansk deltagelse ved EM i Serbien næste år.

- Det har været en lang sæson., og man begynder at blive lidt presset fysisk. Jeg havde et afbræk midt på sæsonen, og jeg følte derfor, at jeg havde noget at bevise efter at have siddet ude i 10 landskampe.

- Så for mig var den seneste uge et lille comeback, og jeg ville rigtig gerne ind og give den fuld skrue og hive de sidste kræfter ud af mig selv, siger Thomas Mogensen.

Playmakeren scorede seks mål i søndagens sejr over Schweiz, og han leverede flere gode oplæg til scoringer.

- Jeg føler, at jeg er tilbage, hvor jeg skal være. Men nu vil jeg bare gerne væk fra håndbolden og holde ferie. Jeg glæder mig til at smække benene op på sofaen og nyde familien, siger Thomas Mogensen.

Målmand Niklas Landin stod hele første halvleg, og han var fint tilfreds med årets sidste optræden i rødt og hvidt, som sikrede Danmark topseedning ved lodtrækningen til EM på onsdag.

- Det var vigtigt for os at slutte ordentligt af. Nu kan vi gå på en velfortjent pause hen over sommeren, og så mødes vi først igen en gang i november.

- Så det handler først om klubholdene, og så må vi se, om vi ikke kan komme helt op i omdrejninger inden et meget spændende EM. Og det er jo perfekt, at vi kom i første seedningslag, fastslår Niklas Landin.

0 kommentarer
Vis kommentarer