Wilbek kedede sig

Landstræneren valgte at eksperimentere i anden halvleg af kampen mod Schweiz i EM-kvalifikationen

Mads Christiansen og co. havde det nærmest for let i begyndelsen af kampen mod Schweiz. (Foto: Jens Panduro)
Mads Christiansen og co. havde det nærmest for let i begyndelsen af kampen mod Schweiz. (Foto: Jens Panduro)

En føring på otte mål efter 30 minutter fik landstræner Ulrik Wilbek til at kede sig en smule. Derfor rystede han posen og eksperimenterede i anden halvleg af de danske håndboldherrers EM-kvalifikationskamp mod Schweiz.

De mange udskiftninger betød, at sejren på 34-29 blev lidt mindre, end den ellers kunne være blevet, men det var okay med landstræneren.

- Jeg kedede mig i første halvleg, så der skulle ske et eller andet, og derfor eksperimenterede vi i anden halvelg. Og det er ikke på plads endnu, lad os bare sige det sådan, forklarer Wilbek.

Godt kørende i angrebet
Han var generelt tilfreds med det danske angreb, som i store dele af kampen var præget af høj klasse.

- Vi har mange spillere på højt niveau, og det er dejligt at se, hvordan vores angrebsspil bare flyder. På det område er vi virkelig godt kørende, mener Wilbek.

Schweiz kom dog alt for let til mange af deres scoringer, og det skal der laves om på før EM i Serbien næste år.

- Jeg må stadig prøve at arbejde lidt videre med forsvarsspillet. Jeg må finde ud af, hvem der kan gå ind og forbedre vores forsvar, siger Wilbek.

Danmark var allerede kvalificeret til EM, men sejren over Schweiz betød topseedning til slutrunden, når der på onsdag trækkes lod til de indledende grupper.

0 kommentarer
Vis kommentarer