Danmark sluttede med klar sejr

Wilbeks tropper slog Schweiz og slutter dermed som vinder af kvalifikationsgruppen og topseedes til EM i Serbien næste år

Thomas Mogensen var tilbage på det danske landshold, der sluttede EM-kvalifikationen med sejr over Schweiz. (Foto: Jens Panduro)
Thomas Mogensen var tilbage på det danske landshold, der sluttede EM-kvalifikationen med sejr over Schweiz. (Foto: Jens Panduro)

Danskerne havde ikke det store problem med at spille sig til chancer og indledningsvis også score på dem i dagens EM-kvalifikationskamp mod Schweiz i Ballerup Super Arena - og så gik det som forventet.

I dagens kamp var det danske landshold hurtigt overlegne, og så kunne man roligt sætte sig tilbage og nyde de mange kvaliteter i det danske hold - Mikkel Hansens flæk, fløjenes afslutninger, Nøddesbos sugekopper på stregen, Thomas Mogensens raids osv.

Ulrik Wilbeks tropper vandt sikkert med 34-29 i den sidste kamp i kvalifikationsgruppen i en kamp, der hurtigt var fattig på spænding, og kun dansk sjusk og sommerhåndbold i anden halvleg forhindrede en langt større sejr efter ottemåls-føring ved pausen.

EM-lodtrækning på onsdag
Tidligere på dagen besejrede Rusland naboerne fra Hviderusland med 35-26 og slutter dermed á point med Danmark. Men Danmark vinder gruppen på grund af bedre indbyrdes resultater mod Rusland.

Det betyder samtidig, at Danmark topseedes ved næste års slutrunde i Serbien sammen med de forsvarende mestre Frankrig, Kroatien og Polen.

Der er lodtrækning til EM-grupperne på onsdag.

- Første halvleg var formidabel, og så eksperimenterede vi meget. I anden halvleg prøvede vi nogen andre ting, sådan er det, sagde Ulrik Wilbek til DR umiddelbart efter kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer